- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.141
erkek geçiyordu içimden canım ama insan emin olamıyor işte Rabbim biliyor en doğrusunu :)Gonlunden gecen kiz bebekmi tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah
Aynen rabbim biliyor mesala slvester soldaki erkek diyor mesala kendi kizida soldaydi bu teoriye gore erkek olmasi lazim diyor ama kizi oldu canim rabbim neylerse guzel eyler :)erkek geçiyordu içimden canım ama insan emin olamıyor işte Rabbim biliyor en doğrusunu :)
Bebek yeri değişebilir. Ama plasenta yönü bu teori de önemli canım. Senin plasenta sağda teoriye göre bebek erkek canım.aynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)
teşekkür ederm bilgi için çünkü ilk mesajı okuyunca yorumlarla da karşılaştırınca insanın kafası karışıyor şimdi aydınlandımBebek yeri değişebilir. Ama plasenta yönü bu teori de önemli canım. Senin plasenta sağda teoriye göre bebek erkek canım.
Topiğin ilk meaajı aslındaHavalianne__ in değil tatlım. Moderatörler onu yönetici yaptı. Yani slvester ilk msj a göre yorum yapmıyor kafan karışmasın tatlım
Rica ederim canım.teşekkür ederm bilgi için çünkü ilk mesajı okuyunca yorumlarla da karşılaştırınca insanın kafası karışıyor şimdi aydınlandım
12 haftanin icindesin 2 haftaya ogrenirsin bana gore kiz gibi tatlim :)Eki Görüntüle 1832432 Merhabalar 7 haftalık karından usg resmi bana da tahmin yürütebilirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 1832432 Merhabalar 7 haftalık karından usg resmi bana da tahmin yürütebilirseniz sevinirim
Bizde 6+3 günlüğüz.yorum alabilirmiyim lütfen.teşekkürler
Teşekkürler öğrenince buradan yazarım pazartesi kontrolüm var belki doktor bi tahmin yapar12 haftanin icindesin 2 haftaya ogrenirsin bana gore kiz gibi tatlim :)
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm[/QUOTE teşekkür ederim kafamı karıştıran 5+6günlükken solda ertesi gün sağda gözüküyordu 7+4günlükken ise yine solda olması sağlıklı olsunda
Teşekkürler Sılveter.6 yaşında oğlum var.öncelikle sağlıklı olsun.inşallah bir de kızım olsun.belli olduğunda yazarımUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
Slvester canimmArkadaslar buna yorum yapabilecek varmi
Arkadaslar buna yorum yapabilecek varmi
6-7 haftalık foto at cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?