Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

erkek geçiyordu içimden canım ama insan emin olamıyor işte Rabbim biliyor en doğrusunu :)
Aynen rabbim biliyor mesala slvester soldaki erkek diyor mesala kendi kizida soldaydi bu teoriye gore erkek olmasi lazim diyor ama kizi oldu canim rabbim neylerse guzel eyler :)

aynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)
Bebek yeri değişebilir. Ama plasenta yönü bu teori de önemli canım. Senin plasenta sağda teoriye göre bebek erkek canım.
Topiğin ilk meaajı aslında Havalianne__ in değil tatlım. Moderatörler onu yönetici yaptı. Yani slvester ilk msj a göre yorum yapmıyor kafan karışmasın tatlım

teşekkür ederm bilgi için çünkü ilk mesajı okuyunca yorumlarla da karşılaştırınca insanın kafası karışıyor şimdi aydınlandım

Bizde 6+3 günlüğüz.yorum alabilirmiyim lütfen.teşekkürler

Eklentiler

• 20160510_150209.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 86
Tam çıkmamış yazdıklarım tekrar teşekkürler birkaç gün arayla önce solda sonra sağda tekrar size yolladığım gibi solda olunca kafam karıştı bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…