- 27 Mayıs 2007
- 1.232
- 886
- 648
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.161
burda 6 haftalık canım, kalp atışı 120 yprum yapar msn bana6-7 haftalık foto at cnm
burda 6 haftalık canım, kalp atışı 120 yprum yapar msn bana
bu ultroson görüntüsü 7+2. yorumlarsan çok sevinirimHavalianne__
Canim 12 + gibi nup teorisine bakar varsa 6-7 hafta usg paylas canim 12+ oldugunda nup teorisi ne usg paylasirsin tatlim :) linke tiklarsan nup teorisine usg paylasirsinCanım sana zahmet şunada bakarmisin karından usg 11 haftalikti
Eki Görüntüle 1834605
Bu burda yanlış mı oldu canımCanim 12 + gibi nup teorisine bakar varsa 6-7 hafta usg paylas canim 12+ oldugunda nup teorisi ne usg paylasirsin tatlim :) linke tiklarsan nup teorisine usg paylasirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-2087
Eki Görüntüle 1834601 Eki Görüntüle 1834601 Benim de yorumlarmısın lütfen çatlıycam meraktan 6+4 resmi karından ultrason lütfennnnn merakla bekliyorum:)
Bu burda yanlış mı oldu canım
Gönderdim canım kirpmak zorunda kaldım boyutu yüzünden bu ilk gittiğimde herhalde 6. Haftaydi Alttan usgCnm 6-7 haftalık foto at bi
Teşekkür ederim karından kız istiyorum ama kısmet Rabbim ne verirse sağlıklı versin de inşallahUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?