- 3 Ekim 2010
- 11.535
- 3.945
- 448
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.121
Canim bi sey merak ediyorum karindanla vajinal farki ne ne yonden ayirt etmemiz gerek
Ben de yorum bekliyorum 8+1 haftalik karindan usg :)
merhaba benim bebeklerde 9 hafta ve 9+3 günlükte digeri biri solda bana göre digeri ise tam ortada sizde yorumlarmısınız
Merhaba, 6+1 karindan bayagi yakinlastirdi gormek icin. . Yorumlarsaniz sevinirim :)) Eki Görüntüle 1831723 Eki Görüntüle 1831723
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
Canım benim bebeğime de yorum yapar misin lütfen :)
Valla cnm kiminde tutuyor kiminde tutmuyor,mesela benim tutmadı kesede plasentada soldaydı karından usg idi.ama tutmadı:)
6-7 haftalık foto var mi cnmBn 17 haftalik hamisim cinsiyetini henuz ogrenemedik. 8 haftalik karindan usg goruntusu keseye gore cinsiyeti nedir acaba
Hayir yok canim6-7 haftalık foto var mi cnm
Solda olup kizi olanda var sagda olup oglu olanda var baktigim kadariyla rabbim bilir canim :)kızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice
Slvester soldakilere erkek diyor sagdakilere kiz diyor ama tam tersi oluyor cinsiyetleri canimkızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice
aynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)Solda olup kizi olanda var sagda olup oglu olanda var baktigim kadariyla rabbim bilir canim :)
Gonlunden gecen kiz bebekmi tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallahaynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?