Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Valla cnm kiminde tutuyor kiminde tutmuyor,mesela benim tutmadı kesede plasentada soldaydı karından usg idi.ama tutmadı:)

Nasil buyumus. Kizin masallah cnm... Daha gecenlerde karnindaydi çıktı büyüdü bile. Kuzucuk masallah.... Darisi bize inss

H Humosum
usg vajinal ise plasenta diyelim ki sağda görünüyor gerçekte de sağda demekmiş, ama karından olan usg de plasenta sağda görünüyor ise gerçekte solda demekmiş canım. o yüzden tahmin esnasında vajinal mi karından mı diye soruluyor

Bn 17 haftalik hamisim cinsiyetini henuz ogrenemedik. 8 haftalik karindan usg goruntusu keseye gore cinsiyeti nedir acaba

Eklentiler

• 20160514_110624-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 75
kızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice
Solda olup kizi olanda var sagda olup oglu olanda var baktigim kadariyla rabbim bilir canim :)

kızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice
Slvester soldakilere erkek diyor sagdakilere kiz diyor ama tam tersi oluyor cinsiyetleri canim

aynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)
Gonlunden gecen kiz bebekmi tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…