- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.241
Rabbim tez vakitte sanada bir evlat sevgisi yasatir insallah yeterki vakti zamani gelsin yaradanim bekletmez.... ecmainAmann ALLAH saglikli bir tane versinde cinsiyeti muhim degil :) ister kiz ister erkek. Biz daha gebe bile kalamiyoruz :))
ALLAH gonlunuze gore versin
Amin insaALLAHRabbim tez vakitte sanada bir evlat sevgisi yasatir insallah yeterki vakti zamani gelsin yaradanim bekletmez.... ecmain
4.4.2016 senin için erkek bebeğe yatkın eşin için kız olma ihtimali yüksek.Kızlar bio ritm e bakan varmı.maalesef ben anlamıyorum.ben.14.02.1983 eşim 26.08.1981.son adet 18.03.2016 ilişli 4.04.2016 veya 11.04.2016.kese konumuna göre daha önce Silverter yorum yapmıştı kız olma ihtimali yüksek demişti..bende oğlumdaki kese konumuna baktım.karından usg de sağa yapışık.şimdiki bebeğimde sola yapışık.teşekkürler
4.4.2016 senin için erkek bebeğe yatkın eşin için kız olma ihtimali yüksek.
11.4.2016 senin için nötr yani her ikisi de olabilir, eşin için ise kız bebeğe yatkın. Velhasıl biraz karışık bir durum. Allah gönlüne göre versin canım
Bence keseye gore kiz gibi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Bana da yorum yapar mısınız? 8 ve 12.haftaları yüklüyorum .karından usg bu arada.Bence keseye gore kiz gibi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Kiza benzettim tabi rabbim bilir rabbim gonlune gore nasip etsin insallahBana da yorum yapar mısınız? 8 ve 12.haftaları yüklüyorum .karından usg bu arada.
merhabalar cinsiyetini öğrendik biz ikinci kez erkek annesi olacağım nasip olursa tahmininiz tuttuUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
Bebeğin kesenin solundamiydi canım nub teorisi vs ne tuttu . Aserme kilo alımı diğer oğlunla aynimiydi yada farklimiydi. Canım şimdiden tesekkürlerM
merhabalar cinsiyetini öğrendik biz ikinci kez erkek annesi olacağım nasip olursa tahmininiz tuttu
Cinsiyet belli oldumu teori. Tuttum u canimKızlaaarrr..benim miniğime de bakarmısınız. .ben bu yöntemi pek anlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?