- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.281
Kaç kere yolladım ama cvp alamadımHayır tatlım foton nerde
Karindansa kız gibi canimKaç kere yolladım ama cvp alamadım Eki Görüntüle 1847637
ErkekKız gibi cnm
Canim doktorun Erkekmi dedi kesin?
Büyük ihtimalle erkek dediCanim doktorun Erkekmi dedi kesin?
Bbek mi sol tarafindaydi kese mi canim benim kese sol tarafimdaydi en son gittigimde yarinda tekrar gidicrm bakalkm ne olacak buraya paylasirim usg fotosunu heycanla bekliyorum bendeUltrason resmini bilmiyorum da benim sol tarafimdaydi hep ve erkekmis.
Bbek mi sol tarafindaydi kese mi canim benim kese sol tarafimdaydi en son gittigimde yarinda tekrar gidicrm bakalkm ne olacak buraya paylasirim usg fotosunu heycanla bekliyorum bende6+3 gunluk yarin 6+4 olacak ins kalp atisini duyarim
Himm anladim canim benim kese sol tarafimdaydi vajinal usg de sol tarafa yakindi kese vallahi yarin belli olur artik cok heycanliyim ya kalp atisini duyarmiyim acabaBenim sol tarafimdaydi. Ultrason fotografindan bisey anlamadim acikcasi.
Himm anladim canim benim kese sol tarafimdaydi vajinal usg de sol tarafa yakindi kese vallahi yarin belli olur artik cok heycanliyim ya kalp atisini duyarmiyim acaba
Olsun cnm beklerim ben cinsiyet zamanini yetrki kalp atislarini duayyimda yarinAltıncı haftadan sonra duyuluyo bildigim insallah duyarsin sen de. Ama cinsiyet icin baya bekleyeceksin malesef
Merhabalar bende yorum alabilir miyim üstten ultrasonla bakıldı tam 6 haftalık görüntüsü bebeğimin
Kaç kere yolladım ama cvp alamadım Eki Görüntüle 1847637
Kesedeki konuma göre banada bi yorum lütfen
Ilk fotoda 5 hafta
Ikinci fotoda 8 haftalik
Her ikiside vajinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?