- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.321
Merhabalar benımkının cınsıyetı nedır yorumlarmısınız ?teşekürler
Usg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benımkının cınsıyetı nedır yorumlarmısınız ?teşekürler
Canim benim ikiside ustten bakilan usg bugun kalp atislarini duyduk 7 +3 gunlukUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Canim kendisi musait degil galiba banada cbp yazmadi musait olunca yazar heralde rabbim sagsahlim kucaklamayida nasip etsin bizeHavalianne__ foto yukledim insallah olmustur benimkinide yorumlar misin ikinci bebegim 2 gun sonra tekrar gidicem o fotolarida koyarim
Amin hepimize insallah saolasin iyi aksamlarCanim kendisi musait degil galiba banada cbp yazmadi musait olunca yazar heralde rabbim sagsahlim kucaklamayida nasip etsin bize![]()
Havalianne__ foto yukledim insallah olmustur benimkinide yorumlar misin ikinci bebegim 2 gun sonra tekrar gidicem o fotolarida koyarim
Canim benim ikiside ustten bakilan usg bugun kalp atislarini duyduk 7 +3 gunluk
Tesekkur ederim canim benim cok sagolErkek gibi cnm
Tesekkur ederim canim benim cok sagol![]()
Olsun cnm bnm anladim ben zati cok cok sagol ogrenince yazarim burayaÖnemli değil cnm,bayram olunca geç yazdım.
Eki Görüntüle 1857085 Eki Görüntüle 1857086
Havalianne__ merhaba canim bugun kontrole gittik 7+5 ama usg ye gore 8 haftalik cikti karindan bakildi burda saga yakin sanki
Bir onceki sayfada attigim usg de 6+3 tu ordada 6+2 cikmisti ama sola yakindi yine karindan bakilmisti erkek gibi dedin ama bugun ki usg kafami karistirdi yine yorumlarsan sevinirim sence nedir bebegimin cinsiyeti
Anladim canim eger oyleyse ikinci oglum geliyor saglikla gelsin kesinlesince yazarim sana tesekkur ederimEvt cnm plasenta ve bebekte sağda ama ilk usg daha onemli
Altaki usg gibiydi benim minnoslarin konumu ve ikiside kiz rabbim saglikla nasip etsin insallah gonlundekiniMerhaba kızlar ilk usg 7+6 aşağıdaki ise bir önceki 6+4 her ikiside karından bana tahminde bulunabilir misinizHavalianne__ yine ben :) Xx
Eki Görüntüle 1858447 Eki Görüntüle 1858445
Altaki usg gibiydi benim minnoslarin konumu ve ikiside kiz rabbim saglikla nasip etsin insallah gonlundekini
Merhaba kızlar ilk usg 7+6 aşağıdaki ise bir önceki 6+4 her ikiside karından bana tahminde bulunabilir misinizHavalianne__ yine ben :) Xx
Eki Görüntüle 1858447 Eki Görüntüle 1858445