Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Uc kese goruluyor ama birinde bebis var bakalim digerlerinde bebis gelisecekmi gelisirse ya ikiz ya ucuz geliyor gibi canim
Çok teşekkür ederim,peki ikiz veya üçüz olunca diğerleri sonradan gelişebiliyor mu?Benim hiç fikrim yok ondan soruyorum,bir de diğer keseler niye var anlayamadım,ne olur bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusunuz?bir de o görünen kız mı??

sen kac haftalikti bebegin
Ben 5+3 de tek kese idi 6+3 de iki kese goruldu 7+3 de kalp atisslari alindi evet sonradan gelisir yada gelismez rabbim bilir canim ya ikiz olur ya ucuz olur yada tek rabbim hakkinda hayirlisini versin

sen kac haftalikti bebegin
Ben 5+3 de tek kese idi 6+3 de iki kese goruldu 7+3 de kalp atisslari alindi evet sonradan gelisir yada gelismez rabbim bilir canim ya ikiz olur ya ucuz olur yada tek rabbim hakkinda hayirlisini versin
Amin inşallah,sağol arkadaşım,yalnız birşey sorucam diğer keselerde birşey yoksa onlar neden oluştu?bu normalmidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…