Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

22. Haftada doktorun yanılma payı varmıki çünkü kesin belli olur

Başka bi doktora gitsene haklısın valla ben daha 8. Haftamdayım ölüp geberiyorum meraktan seni düşenemiyorum bile ama genelde kız kendini geç gösterir derler

Allahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Herseyi gönlüne göre versin güzel allahim. Ama doktor daha önceleri tanidigim bi kac kisininkini de bilememis. Arkadasima "kiz" demis 7.ayinda da "erkek" demis. Bebegim bi de kesenin solunda duruyor o yüzden ben "erkek" düsünüyorum. Ve bütün hislerim ayni sekilde "erkek" yönünde...

Amin canım seninde biran önce git bence başka doktora o zaman

ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmış

Arkadaslar meraba,ben 11haftalik hamileyim suan ve melegimin cinsiyetini cok merak ediyorum.Assagdaki usg 7+1iken cekilen goruntu,yorumlarsaniz sevinirim.

Eklentiler

• received_233818920352432.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaslar meraba,ben 11haftalik hamileyim suan ve melegimin cinsiyetini cok merak ediyorum.Assagdaki usg 7+1iken cekilen goruntu,yorumlarsaniz sevinirim.

Bebegin kesedeki konumuna göre "erkek" olabilir. Ama Allah eli ayagi düzgün, hayirli evlatlar nasip etsin insallah :)

ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmış

Onu hic bilmiyorum kuzu... Ama dogru olabilir belki :)

Erkek ya da Kiz benim icin hic fark etmez. Ama yine de icimden gecen hep "erkek". Cünkü esim de hep "erkek" istiyordu. Ve benim bi abim olmadigindan bende hep cocugumun bi abisi olsun derdim... :)

Bunun gerçekten bilimsel olarak doğruluğu ne kadar acaba Benim 6+5 te ilk kalp atışını duyduğumuzda 138 demişti doktor. 11 haftalıkken de yüzde 55 erkek dedi ama kesin bişey diyemiyorum şu an demişti.. Nub teorisine göre de Slvester kız gibi demişti :) Gerçekten en önemlisi sağlıklı olsun ama merak işte :))

Aynen canim. Allah herseyleri gönlüne göre versin ama :)

İnşallah doğrudur canım benim
:)]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…