- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.461
22. Haftada doktorun yanılma payı varmıki çünkü kesin belli olurBen 22 haftamin icindeyim arkadaslar. Yalniz gecen gün doktor terminim vardi, ve doktor "kiz" dedi. Yalniz internette yazilan bütün seylere karsi benim belirtiler hep "erkek" cikti. Sizce benim bebegimin cinsiyeti ne ??
Eki Görüntüle 1872745
22. Haftada doktorun yanılma payı varmıki çünkü kesin belli olur
Başka bi doktora gitsene haklısın valla ben daha 8. Haftamdayım ölüp geberiyorum meraktan seni düşenemiyorum bile ama genelde kız kendini geç gösterir derlerSanki bilemedi gibi konustu. "Herseyi pembe alma ama hemen, ama kiz gibi duruyor" dedi
Başka bi doktora gitsene haklısın valla ben daha 8. Haftamdayım ölüp geberiyorum meraktan seni düşenemiyorum bile ama genelde kız kendini geç gösterir derler
Amin canım seninde biran önce git bence başka doktora o zamanAllahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Herseyi gönlüne göre versin güzel allahim. Ama doktor daha önceleri tanidigim bi kac kisininkini de bilememis. Arkadasima "kiz" demis 7.ayinda da "erkek" demis. Bebegim bi de kesenin solunda duruyor o yüzden ben "erkek" düsünüyorum. Ve bütün hislerim ayni sekilde "erkek" yönünde...
ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmışAllahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Herseyi gönlüne göre versin güzel allahim. Ama doktor daha önceleri tanidigim bi kac kisininkini de bilememis. Arkadasima "kiz" demis 7.ayinda da "erkek" demis. Bebegim bi de kesenin solunda duruyor o yüzden ben "erkek" düsünüyorum. Ve bütün hislerim ayni sekilde "erkek" yönünde...
Arkadaslar meraba,ben 11haftalik hamileyim suan ve melegimin cinsiyetini cok merak ediyorum.Assagdaki usg 7+1iken cekilen goruntu,yorumlarsaniz sevinirim.
ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmış
ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmış
Bunun gerçekten bilimsel olarak doğruluğu ne kadar acaba Benim 6+5 te ilk kalp atışını duyduğumuzda 138 demişti doktor. 11 haftalıkken de yüzde 55 erkek dedi ama kesin bişey diyemiyorum şu an demişti.. Nub teorisine göre de Slvester kız gibi demişti :) Gerçekten en önemlisi sağlıklı olsun ama merak işte :))ilk kalp atışını dinlemeye gitdiğinde kaçtı benim doktorum 140 altına erkek dedi bilimsel olarakda üstünde çalışılıyormuş erkeklerin kalbi kadınlardan daha yavaş atarmış
Bunun gerçekten bilimsel olarak doğruluğu ne kadar acaba Benim 6+5 te ilk kalp atışını duyduğumuzda 138 demişti doktor. 11 haftalıkken de yüzde 55 erkek dedi ama kesin bişey diyemiyorum şu an demişti.. Nub teorisine göre de Slvester kız gibi demişti :) Gerçekten en önemlisi sağlıklı olsun ama merak işte :))
İnşallah doğrudur canım benimBunun gerçekten bilimsel olarak doğruluğu ne kadar acaba Benim 6+5 te ilk kalp atışını duyduğumuzda 138 demişti doktor. 11 haftalıkken de yüzde 55 erkek dedi ama kesin bişey diyemiyorum şu an demişti.. Nub teorisine göre de Slvester kız gibi demişti :) Gerçekten en önemlisi sağlıklı olsun ama merak işte :))
Arkadaslar meraba,ben 11haftalik hamileyim suan ve melegimin cinsiyetini cok merak ediyorum.Assagdaki usg 7+1iken cekilen goruntu,yorumlarsaniz sevinirim.
Benimki de karından usg. Yine de erkek mi sence? :)Erkek gibi
Benimki de karından usg. Yine de erkek mi sence? :)
Olabilir cnm
Canım ilk çocuğunmuDemee :) Allah günah yazmasınn banaa ama kız istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?