Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

evet ilk çocuğum olacak inşallah canım. Geçen Aralıkta bir kaybım olmuştu.. Ama tek çocuk düşündüğümüz için gönlümden geçen kız. Saklayamıyorum bunu :))
Benimde ilk ve erkek istiyorum allah gönlimüze göre versin sağlıklı olsunlarda

Reactions: hrm
Havalianne__ rica etsem benim ultrason kağıdıma da bakabilir misiniz? İkiz kızlarım var..ve mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendim..Bugün 8+0 oldu..ultrason kağıdı bugüne ait..

Eklentiler

• 20160820_211643.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 102

16 haftalık hamileyim rüyalar gece uyumadan mutlaka kız bebek belirtilerine bakıyorum 3.bebeğim diğer ikisi erkek Allah bağışlasın kız deyip yanıp tutuşuyorum bu perşembe dr var inşallah öğrenirim inşallah gönlüme göre vermiştşr Rabbimm..

Rabbim hayirlisi ise gonlundekini versin insallah
Benimde kizim olacak kismetse(bende ayni srnin gibi surekli kiz bebek belirtilerine bakiyordum)
Ilk cocugum erkek bu gamileligim ondan farkli gecti belirtilerim goguslerde asiri hassasiyet uclarinda degil komple aciyordu yatakta donmek icin kalkiyordum
akintida artis surekli beyaz akinti
uyku hali veee bacak tuylerim ve kaslarim coook uzun sure cikmadi
Arastirdigima gore bunlarin sebebi hormonlar bebek kiz olunca kadinlik hormonu daha cok salgilaniyormus

2.bebeğimde hep kız bebek belirtileri östorojen hormonu yüksekti hep tatlı yeme isteği göğüsler aşırı hassastı ama erkek oldu hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor..doktorum kız bebek isteğimi biliyor onun için bakmadı cinsiyetini bu perşembe ikna edersem öğrenebilicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…