Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Miğde bulantım et ve balık türü yiyemiyorum yemekten tiksindim ama oğluşumda öyle değildi herşey yiyordum ama şimdi hasta gibi yatıyorum miğdem çok kötü..

Ben şunu anlamadım ultrason kağıdını elime alınca bebegim bariz solda bu kesin.. Ama doktor ultrason u hep sagıma koyup bakıyor yani aslında bebek sağda ultrasonda direk bakınca da sağda.. Şimdi kağıda göremi yoksa ultrason a göremi yorum yapcaz

Canım benim ki 6+4 haftalikken bebek karından çekilen ultrasonda sağda duruyor şimdi bu kız mi erkek mi

Eklentiler

• 20160822_170211.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 109

İşte fark orda cnm karından Usg de öyle oluyor,vajinal da sağdaysa sağda soldaysa solda.usg kağıdın elindeyse yorum yapayım ben o yüzden usg karındansa veya vajinalsa diye yorum yapiyorum

İşte fark orda cnm karından Usg de öyle oluyor,vajinal da sağdaysa sağda soldaysa solda.usg kağıdın elindeyse yorum yapayım ben o yüzden usg karındansa veya vajinalsa diye yorum yapiyorum
Canim kağıdı elime alıp bakınca kese solda duruyor . Bu görüntü ters görüntü mu yani kağıda bakınca solda ama karında kese sağda mi oluyo

Havalianne__ burda benim bebeğim 8+5 haftalık. Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek miydi. Benimki tam yuvarlak da değil tam fasulyede değil sanki. Ona göre bi bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20160825_091750.webp
    15 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…