- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.501
Miğde bulantım et ve balık türü yiyemiyorum yemekten tiksindim ama oğluşumda öyle değildi herşey yiyordum ama şimdi hasta gibi yatıyorum miğdem çok kötü..Rabbim hayirlisi ise gonlundekini versin insallah
Benimde kizim olacak kismetse(bende ayni srnin gibi surekli kiz bebek belirtilerine bakiyordum)
Ilk cocugum erkek bu gamileligim ondan farkli gecti belirtilerim goguslerde asiri hassasiyet uclarinda degil komple aciyordu yatakta donmek icin kalkiyordum
akintida artis surekli beyaz akinti
uyku hali veee bacak tuylerim ve kaslarim coook uzun sure cikmadi
Arastirdigima gore bunlarin sebebi hormonlar bebek kiz olunca kadinlik hormonu daha cok salgilaniyormus
Cnm 6-7 haftalıkken foto at
Ben şunu anlamadım ultrason kağıdını elime alınca bebegim bariz solda bu kesin.. Ama doktor ultrason u hep sagıma koyup bakıyor yani aslında bebek sağda ultrasonda direk bakınca da sağda.. Şimdi kağıda göremi yoksa ultrason a göremi yorum yapcaz
Canım benim ki 6+4 haftalikken bebek karından çekilen ultrasonda sağda duruyor şimdi bu kız mi erkek mi
Canim kağıdı elime alıp bakınca kese solda duruyor . Bu görüntü ters görüntü mu yani kağıda bakınca solda ama karında kese sağda mi oluyoİşte fark orda cnm karından Usg de öyle oluyor,vajinal da sağdaysa sağda soldaysa solda.usg kağıdın elindeyse yorum yapayım ben o yüzden usg karındansa veya vajinalsa diye yorum yapiyorum
Canim kağıdı elime alıp bakınca kese solda duruyor . Bu görüntü ters görüntü mu yani kağıda bakınca solda ama karında kese sağda mi oluyo
Anladım canım . Benim kese solda görünüyor resimde o zaman benim sagimda oluyor . Kese sağda olunca erkek olmuyo muEvt tatlım ama tek bebeğe bakmıyorum ben plasentayada bakıyorum
Kesenin içinde bebiş ve kenarındaki plasentanın nerde olduğu ÖnemliAnladım canım . Benim kese solda görünüyor resimde o zaman benim sagimda oluyor . Kese sağda olunca erkek olmuyo mu
Plasenta hangisi oluyor canım ben onu hiç görmedim nerde :)Kesenin içinde bebiş ve kenarındaki plasentanın nerde olduğu Önemli
Plasenta hangisi oluyor canım ben onu hiç görmedim nerde :)
Bebek tarafında mi :) sağlıklı olsun inşallah o yeter annelere ilk bebeğim zatenKesenin kenarında oluyor
Sağda o zaman Nub teorisi olan yere msj attım bakabilir misin :)İşte fark orda cnm karından Usg de öyle oluyor,vajinal da sağdaysa sağda soldaysa solda.usg kağıdın elindeyse yorum yapayım ben o yüzden usg karındansa veya vajinalsa diye yorum yapiyorum
Havalianne__ burda benim bebeğim 8+5 haftalık. Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek miydi. Benimki tam yuvarlak da değil tam fasulyede değil sanki. Ona göre bi bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?