- 23 Ağustos 2016
- 291
- 177
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.581
Siz kaç haftalıksınız?Bende öğrenemedim yine
Ayy bu resimi buldum şimdi bakkKaç haftalık simdi
Ayy bu resimi buldum şimdi bakk
Kaç haftalık simdi
Karından değilUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Benim sağımday dı keseKarından değil
Bi yorum da benim minige rica edebilir miyiz? 7+3 batın usg. Tesekkurler:)Eki Görüntüle 1879196
Yorum yaptım mi cnm sana daha önce
Kız bekliyordumKarından değil
Kese büyük ise kız küçük ise erkek ben geçmiş yorumlarina bakmişim.. doğru mu bilmiyorum. bazilarin tam tersi olabiliyo kişiden kişiye degişiyor.Eki Görüntüle 1879943 Kızlar bilen varsa yorum yapsın bari dundendir bekliyorum son adet tarihine göre 10 + 2 iki gün önce doktora gittim ultrasonda 11 haftalık çıktı
öle oluyormuş fasulye gibiyse erkek yuvarlak ise kızmiş:)Havalianne__ burda benim bebeğim 8+5 haftalık. Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek miydi. Benimki tam yuvarlak da değil tam fasulyede değil sanki. Ona göre bi bakar mısın
Karından baktı canımbenim sağda yatiyo karnimdan bakti. altinda duruyor sanirim erkek mi oluyorHavalianne__
Ben bir şeye benzetemedim canım :)Kese büyük ise kız küçük ise erkek ben geçmiş yorumlarina bakmişim.. doğru mu bilmiyorum. bazilarin tam tersi olabiliyo kişiden kişiye degişiyor.
Ben bir şeye benzetemedim canım :)
delalim bende utrson fotoya baktim neredeyse ayni gibi duruyo ayy bende merak ettim slvester cvp versin ya:)Ben bir şeye benzetemedim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?