- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.541
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bunuda yorumlarmısınız neye göre oluyor ben anlamadım da
İlk 3 resim 2014 doğumlu oğlumun 4.resim gobisimdeki bebeğim
Ayy hadi inşallah canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da ama oğlum var ve bir kızım olsun çok istiyorum :) teşekkür ederimKız gibi cnm
6 hftalik fotoğraf çok karanlık ben bile bebeği görmedim hiç iyi çekmemiş doktor bunda belli olmuyor mu6 haftalık fotoyu at cnm
Hayırlı olur inşallah bizde hayırlı bi kız evladımız olsun diye dua ediyordukGobusdeki bebekte erkek gibi
Plasentası neresi ben göremedim ya plasenta yukarıdaydı sanki ultrasonda bakarken oyle hatırlıyorum cnm amaBebegin plasentasi sağda bebekte sağa kayıyor,usg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Teşekkür ederimErkek gibi
Bu resim 12.haftalıktı ama çok yakınlaştırarak çekti 16+3 te gittim söylemedi yine12-13 haftalık bi foto atsana cnm
Havalianne__ banada söyleyebilirmisin 16+3 günlük söylemiyor dr 21.hafta daha net oluyormuş
Hayırlı olur inşallah bizde hayırlı bi kız evladımız olsun diye dua ediyorduk
Sence değişebilir mi çoğu kişinin doğru çıkmış ama tekrar teşekkürlerYine duanı et cnm benimki tahmin sadece
Hepsine göre erkek gibi cnm
Birde bu var ikiside karındanHavalianne__ buda bir arkadaşımın yorumlarmısınız çok heyecanlı ilk bebeği
Sence değişebilir mi çoğu kişinin doğru çıkmış ama tekrar teşekkürler
Eki Görüntüle 1877273
6 haftalık karından canım benim deHavalianne__
İlk bebeğim 28 haftalıkken kaybettimeşyaları falan alınmıştı inşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder cinsiyeti de aynı olursa ayrı Bi mutluluk daha olur
Havalianne__ buda bir arkadaşımın yorumlarmısınız çok heyecanlı ilk bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?