Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Nub ve kese teorisi benim bebeğimde tutmadı. Dün perinatoloji bölümde inceleme yapıldı kesinleşti cinsiyeti. Bir kız bir erkek demişti farklı iki doktor, pozisyonu uygun olmuyordu . Nub-kese erkek diyordu , Prensesimiz olacakmış :) Rabbim hayırlı evlat versin hepimize , merak etmemekte mümkün değil bu süreçte. İsim bulma heyecanı başladı şimdide . sevgiler,

Arkadaşlar ilk hamileliğin kesenin sagındaydı oglum oldu yani soldaydı şimdi 2 ciyi düşünüyorum sag tarafa yatmak lazım kız için
Ben tam tersini biliyorum Can'ım ıkı oğlum var ıkısıde hep sağdaydı bi Teyse vardı o dedı bana erkek için sağ kız olması için sol tarafına yat die ben hep soluma yattım usgde karından sol tarafımdaydı Bebek bakalım ne olucak

Arkadaşlar ilk hamileliğin kesenin sagındaydı oglum oldu yani soldaydı şimdi 2 ciyi düşünüyorum sag tarafa yatmak lazım kız için
Canım usgde soldaydı saga demekmiş karında benimde oglum soldaydı USG de karında yani sol yumurtadan oğlum olmuş oluyo

Slvester ve konuyla ilgilenen herkese selam
Benim 6 haftalikken baktigin usg de erkek demistin 7+5te bebek sagdaydi ama 6 haftalikken cikan dogrudur demistin dogru soyledin 2.kez erkek annesi oluyorum :)

16+2 günlük hamileyim dün kontröle gittim ama cinsiyetini öğrenemedim açmadı bacaklarını benim minişim kızlar aranızda bu durumu yaşayıp kızı yada oğlu olan varmı derlerye göstermiyorsa kızdır diye

Merhaba arkadaslar iyi bayramlar yorum yapabilir misiniz 8 haftalik karından cinsiyet belli gibi bakalim

Eklentiler

• 20160910_110546.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 150
  • 20160910_110808.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 120
  • 20160910_105604.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…