- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.621
Bu arada karından ultrason ve kese sol tarafımdaydı
Karından canım İnşallah erkek bebek olur sağlıkla hayırla gelsin İNŞALLAH iki kızım var tabiki erkek evlatda tatmak istiyor insan öğrenince buraya yazarım Teşekkürler canımUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi
Ben tam tersini biliyorum Can'ım ıkı oğlum var ıkısıde hep sağdaydı bi Teyse vardı o dedı bana erkek için sağ kız olması için sol tarafına yat die ben hep soluma yattım usgde karından sol tarafımdaydı Bebek bakalım ne olucakArkadaşlar ilk hamileliğin kesenin sagındaydı oglum oldu yani soldaydı şimdi 2 ciyi düşünüyorum sag tarafa yatmak lazım kız için
Arkadaşlar ilk hamileliğin kesenin sagındaydı oglum oldu yani soldaydı şimdi 2 ciyi düşünüyorum sag tarafa yatmak lazım kız için
Canım usgde soldaydı saga demekmiş karında benimde oglum soldaydı USG de karında yani sol yumurtadan oğlum olmuş oluyoBen tam tersini biliyorum Can'ım ıkı oğlum var ıkısıde hep sağdaydı bi Teyse vardı o dedı bana erkek için sağ kız olması için sol tarafına yat die ben hep soluma yattım usgde karından sol tarafımdaydı Bebek bakalım ne olucak
Bebeğin ne tarafta duruyo canm sağ yada soldamı tam ortada mı baştan beri?Slvester ve konuyla ilgilenen herkese selam
Benim 6 haftalikken baktigin usg de erkek demistin 7+5te bebek sagdaydi ama 6 haftalikken cikan dogrudur demistin dogru soyledin 2.kez erkek annesi oluyorum :)
Hangi yumurtadan oldugu anca yumurtlama takibiyle anlaşılır sağ yada soldaysa dr baktığında erkek oluyormuş genelde tam ortadaysa top gbi kız diyorlarCanım usgde soldaydı saga demekmiş karında benimde oglum soldaydı USG de karında yani sol yumurtadan oğlum olmuş oluyo
6 haftalikken ortada gibiydi ama sola azicik daha yakindi 7 haftalikken sagdaydiBebeğin ne tarafta duruyo canm sağ yada soldamı tam ortada mı baştan beri?
Çok anlamam ama içimden kız geçtiMerhaba arkadaslar iyi bayramlar yorum yapabilir misiniz 8 haftalik karından cinsiyet belli gibi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?