Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benim oglum var 11 yasinda. Onun ultrason resimlerinde kese karnimin saginda bebek kesenin solunda. Simdi ikinciye 19 haftalik hamileyim. ilk ultrasonda kese solda bebek sagdaydi. Bende bu teoriye ve oglumun tersi olmasina gore kiz diye bekliyordum. Ama erkek dedi doktor. Acaba yanilmis olabilirmi. Boyle birsey yasayan varmi. Yoksa bu teori bu bebesimde tutmadimi

Havalianne__ benm de görüntülerini yorumlayabilirsen çok sevinirim ilk goruntum 5 haftalık ve vajinal

Havalianne__ bu da 7+3 günlük karından ultrason goruntum

@silvester yorumun için çok teşekkürler
.
Havalianne__ senin kız gibi deneme çok mutlu olmuştum hep de tutuyordu dediklerin , 1 oğlum var Allah bağışladı çocuklarımızı şimdi ikinci 20 haftalık oldu bugün Dr erkek dedi. Baya üzüldüm ne yalan söyleyeyim Allah afdetsin artık beni, keşke bi kız evlat da nasibimde olsaydı.

Ya benin de aynısı oldu Dr da çok emin ben de değişir mi acaba diyorum. Var mı acaba 20.ci haftadan sonra değişen

Mrb benim de ilk oğluşumdn farklı yerdeydi kesede ikinci gebeliğim doktor 12±3 De erkek dedi ben farklı hissediyorum hamileliğide farklı erken değil mi tahmin için sizcede? Dokuz ay erkek denilip kız doğan bile var az da olsa umudum var kızlar sonuç değişirse burdan yazalım

Canim bendede tutmadi erkek dediler kizmis

Benimde iki kizim var 3.ye hamileyim 37 haftalik.buda kizmis rabbim saglikli ve hayirli evlatlardan eylesin insallah

Benimde iki kizim var 3.ye hamileyim 37 haftalik.buda kizmis rabbim saglikli ve hayirli evlatlardan eylesin insallah
Amin inşaallah hayırlı evlat olurlar ama senin çekincen varsa 3 kız olmasından hiç korkma biz de 3 kız kardeşiz annem de biz de çok mutluyuz insaalha senin de öyle olur, Allah keşke farklı cinsiyetleri tattirabilseydi bizlere de ama kısmet, gerci ben hala inanamıyorum amaaa

Kızlar merhaba benim bebişim için de cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz? Karından ultrason 6+1 ve 7+5 :)

Eklentiler

• 6+1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 208
  • 7+5.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 244
Kızlar ne nub ne kese teorisi benim 3.kızımda da tutmadı erkek istemiştim 2 kızım vardı ama 3.de kız oldu herşey nasip.bu isin eglencesi
Nub teorisi yabanci sitelerde de cok tartisilan bir topic, ama iste 12.haftadan sonra,bebisin uygun pozisyonunda net goruntunun uzman tarafindan incelenmesi gerekiyor yaziyor. 11.haftada %48 anca biliniyormus. Ama sen bu konuda baya kisininkini dogru bilmistin sanki,kendinin ki tutmamasi ilginc olmus. Rabbim evlatlarini bagislasin. Bir de sunu yazmadan gecemeyecegim Ramzi teorisini okudum bir bilimsel calismada, bebegin degil plasentanin konumu onemli diyor ve olasilik %97. Tabi plasentanin konumunu biz usg ye bakip bilemiyoruz, dr.lar bakip bi calisma yurutmusler.
http://www.obgyn.net/articles/relat...ntal-location-and-fetal-gender-ramzi’s-method
Bu cumlelr onemli : " 97.2% of the male fetuses had a chorionic villi/placenta location on the right side of the uterus whereas, 2.4% had a chorionic villi/placenta location to the left of the uterus. On the other hand 97.5% of female fetuses had a chorionic villi/placenta location to the left of the uterus whereas, 2.7% had their chorionic villi/placenta location to the right side of the uterus.

SEVGILER...

Slvesrer bide bana yorum yap kiz cokk heycanlii :)) yukardaki kizimin resim 8 haftalar asagudaki simdiki bebis 7 haftalik ikiside vajinal biri saga biri sola dayanmis ama ikisinin kafa solda sanki ? Sen ne diyorsun ?? Bi zahmet fikrini alayim :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-27-18-40-25.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 262
Slvesrer bide bana yorum yap kiz cokk heycanlii :)) yukardaki kizimin resim 8 haftalar asagudaki simdiki bebis 7 haftalik ikiside vajinal biri saga biri sola dayanmis ama ikisinin kafa solda sanki ? Sen ne diyorsun ?? Bi zahmet fikrini alayim :)
Sen Slvestera sormussun ama benim bir fikrim var soylesem olur mu? Ilk bebegini pek anlamadim ama ikincisinde gorunen yusyuvarlak sey yolk sac sanirsam ve de saga yakin (plasentaya da ayni zamanda). Ramzi teorisi bebisin erkek diyor, valla ben degil:) belli olunca bak bi tutuyor mu,ki ins gonlune gore olsun ve sanirm erkek istiyorsun degil mi?

Ben de yorum istiyorum :))

Ben de yorum istiyorum :))
Ayy valla bu konularda cok iyi degilim ben, sadece bu ara Ramzi teorisini arastirdim biraz,bunun icin plasenta konumu onemli, ve bu da pek bizim bilebilecegimiz bisey degil gibi, arkadasin yolk sac i gorebildim diye yorum yapabildim, siz isterseniz dr.nuza plasentam nerde diye sorabilirsiniz:) hersey gönlünüzce olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…