- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.661
Benimkine de bakarmısınnn :)Bence erkek gibi
Erkek: )Kızlar buda benim ki karından :)
Erkek: )
Bence erkekKızlar buda benim ki karından :)
Rica ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin benimki sadece tahminTeşekkürler ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum :)
Rica ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin benimki sadece tahmin
Bence erkek gibiKızlar yorumlarınızı rica ediyorum :) karından değil vajinal.
Canım 2 kere yorum yapmışsın birinde kız birinde erkek demişsinBence erkek gibi
Kızlar yorumlarınızı rica ediyorum :) karından değil vajinal.
Kızlar buda benim ki karından :)
Kızlar karından usg bi bakabilir myiz
Bence erkek gibi
Sagol canımBence erkek gibi
Bende solda gbi hissediyorum bebeği tam bilemiyorum ama hep sol tarafım kasılıyo :) inş sağlıklı olurlar sagol canımPlasenta sağda,bebekte sağa kayıyor usg karından olduğu için kız gibi
Erkek gibi
Ama şöyle birşey var ki ultrason kağıdında solda görünüyor ama karnıma tuttuğum zaman sağda bunuda göz önunde bulundurmak lazım bence çünkü ben kızımdada sağda hissetmiştim tahminen erkek olursa zaten çok büyük sürpriz olacakbu arada cinsiyet tahmininde sadece yorumda bulundum Rabbim herkezin gönlüne göre versin Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Benim bebiş nazlı çıktı biraz göremedik cinsiyetini erkek bebekler erken belli oluyor diye bişeyde var umarım gönlünden geçeni verir Rabbim18 haftalık sanırım sizinki peki cinsiyeti neden belli olmadı? Benimki 13 haftalık doktor birşey göremedim 2hafta sonra yine gel dedi ama kız gibide dedi erkek olunca sonradan cıkıntı cıkıyormu anlamadım bu işi
canım bana yorumyapmamıştın ama kesede bebekte sağda gibi burada karından ultrasonkız mı demekyorum bekliyorum hanımlar
Eki Görüntüle 1883990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?