Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Estağfurullah canim yorum yapmissin çok teşekkürlerde bisey anlamadim ya :) ramzi teorisi ne yolk sac ney bide buyuk olan kizimin resmi küçük olan simdiki bebis ikisininde kese yuvarlak ikisinin kafa solda ama biri saga yanasmis biri sola bende kararsiz kaldim bide oglumuz olsa cok guzel olur valla :)

Ramzi teorisiyle ilgili bir onceki sayfada yorum yapmistim,plasentanin konumuna gore bir varsayim bu,rahmin sagindaysa erkek,soldaysa kiz diyor. %97 dogruluk iddia ediyor. Plasentanin konumunu biz pek bilemiyoruz usg ye bakip ama yolk kesesi oluyor belli bir haftaya kadar bebisin beslendigi, o da plasenta tarafinda oluyor. Senin alttaki fotoda bebisin disinda yusyuvarlak bisey dahagorunuyor dikkat edersen kafa gibi..sana gore sola yakin duruyor ama vajinal oldugu icin ultrason o aslinda sag...ve plasenta da buyuk ihtimal orda ve bebis erkek. Ben bebisin konumuna bakmiyorum, ve bunu da ben demiyorumm haberiniz olsun :) bu bir teori sonucta, Rabbim herkese gönlundekini oncelikle saglikli ve hayirli olmak kaydiyla nasip etsin,...umarim aciklayabilmisimdir.

Aaa canim ben onu bebegin kafasi mi neki dedim :)) okuyunca arastirdim ablamin ve gelinimizin ikisinin oglu oldu nisanda ikisindede 7 haftalik resimde yuvarlak varrr bebek haric bi yuvarlak valla çok mantikli geldi :)) cok sagol canim ya .. insallahhh birde saglikli oglumuz olur isteyen herkese verir rabbim insallah. ..ogrenin yazacam inşallah

Canim birde sasirdim nokta ben vajinal bakildinda sagsa sag solsa soll karindan bakildinda tam tersi saniyordum :)) öyle deilmiydiii

Şimdi ben anlamadım kesenin kağıdın hangi tarafında olduğumu önemli yoksa içindeki bebeğin bizim bakış açımıza göre hangi tarafta olduğu mu önemli?

Canim birde sasirdim nokta ben vajinal bakildinda sagsa sag solsa soll karindan bakildinda tam tersi saniyordum :)) öyle deilmiydiii
Bebegi isaretlemis zaten dr. Iyi bak gorursun iki + isareti arasinda. Yolk sac onun disinda bariz belli. Su sag sol olayi karisik evet ama transvaginalde sana gercek goruntunun fotosunu veriyor-ki bir kere ters ceveilmis oluyor basilinca foto-,karindan olanda ise ters cevrilmis goruntu basilip tekrar ters cevriliyor ki bu gercek taraflar oluyor. Bu benim yabanci sitelerde okudugum canim. Dosya ekledim bak istersen. Ben yorumu buna gore yaptim, dogrulugunu bilemem tabi. Ve ne kadar dogru olursa olsun bu sadece bir teori...

Su kese olayini anlamadim ben yaa neye gore sag sol :)))) baktigim zaman sag. Karnima duzgunce tuttugum zaman sol :)))

Senin bebis kesesi oglan kesesi ama saga yakin ozaman kiz kafasi solda ozamanda oglan :)) bide cabuk sekillenmis erkek gibi

Allah iyiligini versin :) Karismis olan aklimi iyice karistirdin :)) Gonlumden gecen erkek 1 yasinda bir kizim var bakalim rabbim neyi layik gorecek hayirlisi insAllah :)

Allah iyiligini versin :) Karismis olan aklimi iyice karistirdin :)) Gonlumden gecen erkek 1 yasinda bir kizim var bakalim rabbim neyi layik gorecek hayirlisi insAllah :)
Kizz benimde 1 yasinda kizim var bende tam 8 haftalik hamileyim :) isteyerek mi oldu kazami ?? Kizinin 8 haftalik resmini resimleri varsa bana yolla canim :)

Isteyerek olmadi canim hic beklemiyordum. Normalde duzenli regli olurum ama bu gec dollenme olmus. Tamamen nasip kismet. Kizimin 8 degil 9 haftalik var atarim. Onun kesesi yuvarlakti bu fasulye gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…