Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

evet aynıyız aslında :) doktor benımkının gec dollenme oldugunu soyledı bir hafta geriden gelıyor dedi bende takvımı bır hafta gerı cektım :) senın nasıl gıdıyor hamılelık :)
Canımm benimki de iyi gidiyor çok şükür göz seğirmesi gibi kasığımda solumda bişeyler var ama hadi bakalım yüzmeyi mi öğrendi benim ufaklık acaba

Oy maşallah benim ilk olacak kısmetse.inşallah kızının yanına birde paşa gelir istiyor musun bılmıyorum ama her iki evlatta lazım ınsana.
Canımm elbette gönül istiyor lakin Rabbim ne dilerse o olur ben kızımdan çok memnunum şükürler olsun Allahıma pırlanta gibi .. Oğlum olursa da tam aslan olacak inşallah burcu aslan takımı aslan (GS) Rabbim ne diledi acaba kurban oldugum sağlıklı hayırlı evlat olsun da cümlemizinkileri korusun Allahım

Amin insallah saglikla gelsinler gerisi hic onemli degil her evladin yeri baska kiz erkek farketmiyor tabi.hayirlisi hepimize :)

usg resmine direkt baktıgın bebek kesein sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek. ama 7-8 haftalık usg olması gerekiyor

dogum tarihin
adet döngün
son adet tarihin
ilişki günlerinide yazarsan bioritimede bakarım
canım bi zamalar bioritime bakıyomuşsun bakabilirmsin banada
adet döngüm 28 günde,son adet 09.11.2016
20,22,23 kasım 6-7 haftalık usg de sola yatkın

Kızlar selam,

Cinsiyet tahmini olan var mı? Karından ultrason.

Eklentiler

• MY.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar benimkinede tahmin yuruturmusunuz ikinci bebegim

Eklentiler

• IMG-20170106-WA0001.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…