- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 36
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.841
Canımm benimki de iyi gidiyor çok şükür göz seğirmesi gibi kasığımda solumda bişeyler var ama hadi bakalım yüzmeyi mi öğrendi benim ufaklık acabaevet aynıyız aslında :) doktor benımkının gec dollenme oldugunu soyledı bir hafta geriden gelıyor dedi bende takvımı bır hafta gerı cektım :) senın nasıl gıdıyor hamılelık :)
haha içerde neler oluyor bende merak ediyorumCanımm benimki de iyi gidiyor çok şükür göz seğirmesi gibi kasığımda solumda bişeyler var ama hadi bakalım yüzmeyi mi öğrendi benim ufaklık acaba
2. Bu teyzesi ilkim kız senin ?haha içerde neler oluyor bende merak ediyorumsenın ılk bebek mıydı canım ?
Oy maşallah benim ilk olacak kısmetse.inşallah kızının yanına birde paşa gelir istiyor musun bılmıyorum ama her iki evlatta lazım ınsana.2. Bu teyzesi ilkim kız senin ?
Canımm elbette gönül istiyor lakin Rabbim ne dilerse o olur ben kızımdan çok memnunum şükürler olsun Allahıma pırlanta gibi .. Oğlum olursa da tam aslan olacak inşallah burcu aslan takımı aslan (GS) Rabbim ne diledi acaba kurban oldugum sağlıklı hayırlı evlat olsun da cümlemizinkileri korusun AllahımOy maşallah benim ilk olacak kısmetse.inşallah kızının yanına birde paşa gelir istiyor musun bılmıyorum ama her iki evlatta lazım ınsana.
Amin insallah saglikla gelsinler gerisi hic onemli degil her evladin yeri baska kiz erkek farketmiyor tabi.hayirlisi hepimize :)Canımm elbette gönül istiyor lakin Rabbim ne dilerse o olur ben kızımdan çok memnunum şükürler olsun Allahıma pırlanta gibi .. Oğlum olursa da tam aslan olacak inşallah burcu aslan takımı aslan (GS) Rabbim ne diledi acaba kurban oldugum sağlıklı hayırlı evlat olsun da cümlemizinkileri korusun Allahım
Merhaba cinsiyetş merak ettim belli oldumu? Kese konumu tahmini tuttumuYaaa deme Bi kızım olsun çooook istiyorum tabi sağlıklı olsun da farketmez ama kız olsa fena olmaz hani
canım bi zamalar bioritime bakıyomuşsun bakabilirmsin banadausg resmine direkt baktıgın bebek kesein sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek. ama 7-8 haftalık usg olması gerekiyor
dogum tarihin
adet döngün
son adet tarihin
ilişki günlerinide yazarsan bioritimede bakarım
Hayır erkek dendi. Kızım oluyorMerhaba cinsiyetş merak ettim belli oldumu? Kese konumu tahmini tuttumu
Bak buna sevindim benimde kese konumu hep erkeği gösteriyo inşallah benimde kızım olurrHayır erkek dendi. Kızım oluyor
Selam canım cinsiyeti belli oldumu kese konumına göre merak ettimilki 6+4
ikinci 7+5
üçüncü 9+0
slvester yardımcı olutmusunEki Görüntüle 1932587 Eki Görüntüle 1932588 Eki Görüntüle 1932587 Hanımlar 3 kızdan sonra bir bebek daha bekliyorum 7+1 ultrasona göre keseye göre nedir tahminleriniz.
Şimdi söyle diyim biraz kafam karıştı .. Mesela resmi karşımıza alıp mı sag sol olarak düşüncez ? Yoksa karnımda gibi düşünüp sag sol diyeceğiz :)
Şimdi söyle diyim biraz kafam karıştı .. Mesela resmi karşımıza alıp mı sag sol olarak düşüncez ? Yoksa karnımda gibi düşünüp sag sol diyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?