- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.821
Ay ınce uzun cıkmıs baya :) ben acemiyim ama kesede boyle uzun ince olunca erkek dıyorlar canım.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinCanlar bide bize bakın 7 haftalığız sizce ?
Sağlıklı hayırlı olsun da sıpam .. yumurtlama zamanımda oldu tek ilişki birde şu sağ da mı solda mı mevzusu varya herkese göre değişiyormuş sabırsızım ben hamileliğimi hissetmeden eşimin içine doğdu ve ilk o soyledi bana sen hamilesin dedi ve bende hayır daha günüm var vs derken test yaptım ve hamile çıktım bi kızımız var Allahım hayırlısını nasip etsinAy ınce uzun cıkmıs baya :) ben acemiyim ama kesede boyle uzun ince olunca erkek dıyorlar canım.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ay ne güzel ikinci bebek hemde . İnşallah gönlündeki olur.bende cok sabırsızım kesesinin içinde gordugumden beri cinsiyetlere bakıyorumSağlıklı hayırlı olsun da sıpam .. yumurtlama zamanımda oldu tek ilişki birde şu sağ da mı solda mı mevzusu varya herkese göre değişiyormuş sabırsızım ben hamileliğimi hissetmeden eşimin içine doğdu ve ilk o soyledi bana sen hamilesin dedi ve bende hayır daha günüm var vs derken test yaptım ve hamile çıktım bi kızımız var Allahım hayırlısını nasip etsin
Aminn canım inşallah cümlemizin evlatları hayırlı sağlıklı olsunlar da Rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesinAy ne güzel ikinci bebek hemde . İnşallah gönlündeki olur.bende cok sabırsızım kesesinin içinde gordugumden beri cinsiyetlere bakıyorumbenim ilk bebegım cınsıyet onemli değil ama merak merak hayırlısı olaun hakkımızda inşallah. Sağ solu cok anlayamadım benımkı tam ortadaydı.bıraz daha beklıcez sanırım cinsiyet için :)
Tam yumurtlama günü oldugundan eminsen tek iliski diyorsun bide büyük ihtimalle erkektir allah gönlünüze gòre versinSağlıklı hayırlı olsun da sıpam .. yumurtlama zamanımda oldu tek ilişki birde şu sağ da mı solda mı mevzusu varya herkese göre değişiyormuş sabırsızım ben hamileliğimi hissetmeden eşimin içine doğdu ve ilk o soyledi bana sen hamilesin dedi ve bende hayır daha günüm var vs derken test yaptım ve hamile çıktım bi kızımız var Allahım hayırlısını nasip etsin
Aminn inşallahhTam yumurtlama günü oldugundan eminsen tek iliski diyorsun bide büyük ihtimalle erkektir allah gönlünüze gòre versin
BIRINDE SOLDA GORNUYOR. ERKEK DIYORLAR SOL OLUNCA AMA BILEMIYORUM TAMDA. KALP ATISI NASIL ?Karından ulturason kızlar fikri olan ?
Canım kalp atışı varmı yokmu bilemedi dr, bebek çok kğçük dedi, atan bişey var ama kalbin atımımı yoksa senin vucudunun atımımı bellş değil dedi, bir hafta sonra tekrar gideceğimBIRINDE SOLDA GORNUYOR. ERKEK DIYORLAR SOL OLUNCA AMA BILEMIYORUM TAMDA. KALP ATISI NASIL ?
BENIMDE AYNI OLDU HATTA KORKTUK BISEYMI OLDU DIYE AMA MINIK OLDUGU ICINMIŞ :) 7. HAFTADA GİTTİK PIT PIT ATIYODU KALBI :) KALP ATIS HIZINA GOREDE KIZ ERKEK DIYORLAR AMA DOKTORA SORDUM ALAKASI YOK DEDI.140 ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ DEMISLERDI BNA. BENIMKIDE 105 :)Canım kalp atışı varmı yokmu bilemedi dr, bebek çok kğçük dedi, atan bişey var ama kalbin atımımı yoksa senin vucudunun atımımı bellş değil dedi, bir hafta sonra tekrar gideceğim
Aaaa hamişimm senle aynıyız nerdeyseBENIMDE AYNI OLDU HATTA KORKTUK BISEYMI OLDU DIYE AMA MINIK OLDUGU ICINMIŞ :) 7. HAFTADA GİTTİK PIT PIT ATIYODU KALBI :) KALP ATIS HIZINA GOREDE KIZ ERKEK DIYORLAR AMA DOKTORA SORDUM ALAKASI YOK DEDI.140 ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ DEMISLERDI BNA. BENIMKIDE 105 :)
Evet canım çokta kafama takmıyorum haftaya dahadaa büyümüş olacak inşallah bebeğim, kalp atışına göre cinsiyet tahmini yapılıyor kimşsi de tutuyor bakalım bende bugün sordum ısrarla hızını ama atıp atmadığı belli değil dedi, sen erkek mi istiyosun canımBENIMDE AYNI OLDU HATTA KORKTUK BISEYMI OLDU DIYE AMA MINIK OLDUGU ICINMIŞ :) 7. HAFTADA GİTTİK PIT PIT ATIYODU KALBI :) KALP ATIS HIZINA GOREDE KIZ ERKEK DIYORLAR AMA DOKTORA SORDUM ALAKASI YOK DEDI.140 ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ DEMISLERDI BNA. BENIMKIDE 105 :)
evet aynıyız aslında :) doktor benımkının gec dollenme oldugunu soyledı bir hafta geriden gelıyor dedi bende takvımı bır hafta gerı cektım :) senın nasıl gıdıyor hamılelık :)Aaaa hamişimm senle aynıyız nerdeyse
benım ılk bebegım olacagı ıcın ıkısıde olur dıyorum İkisindende ıstıyorum allah nasıp ederse. ama ıcıme erkek doguyor ogrendıgımden beri kısmet bakalım. sen de bıdahakı gıttıgınde duyarsın muhtemelen sor bakalım kac atıyor :)Evet canım çokta kafama takmıyorum haftaya dahadaa büyümüş olacak inşallah bebeğim, kalp atışına göre cinsiyet tahmini yapılıyor kimşsi de tutuyor bakalım bende bugün sordum ısrarla hızını ama atıp atmadığı belli değil dedi, sen erkek mi istiyosun canım
Aynen bakalım bende merakla bekliyorum:))benım ılk bebegım olacagı ıcın ıkısıde olur dıyorum İkisindende ıstıyorum allah nasıp ederse. ama ıcıme erkek doguyor ogrendıgımden beri kısmet bakalım. sen de bıdahakı gıttıgınde duyarsın muhtemelen sor bakalım kac atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?