- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.981
Erkek gibi
Havalianne__
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu şükürler olsun. Bebis usgde kesenin solundaydi. Vee doktorumuz bugun bi kiziniz olacak dedi. 16+4. Nuba gore kiz kese durumuna gore erkek tahminleri vardi. Saglikla gelsin bebislerimiz
Ben keseye ve nuba göre ne dedim
Havalianne__ Canim sen nub'a gore cinsiyet tahmininde bulunmadin. Baska bir arkadas yazmisti. Benim kesedeki durumuna gore sen erkek demistin. 7-8 haftalik karindan usg de bebisim sola yakin duruyordu kesede. Benim de sag tarafimda.
Aynen nub daha ii tahmin sonuclari veriyor. Yine de onda da erkek nubu olup kiz olan da biliyorum. Benim yakin arkadasimin oyle. Erkek nub kiz bebis. Yurtdisi kaynakli sitelerde baya bir ornegini de gordum. Yorumlarin icin cok tesekkurler biz merakli annelere zaman ayirip cvp veriyorsun.Cnm zaten kese cok tutan birşey değil, en cok nub tutuyor bunu hep söyledim
Merhaba 7. hafta görüntüsü benimde. Yorumlarsanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 1972752 Eki Görüntüle 1972753 Eki Görüntüle 1972751
Merhabalar bende bı tahmin alabilirmiyim acaba 7. Hafta 10.hafta ve 12.hafta ultrason fotolarina bakarmisiniz benim ikinci bebeğim kızımın ultrason fotolarina bakıyorum bu bebeğim çok farklı acaba cinsiyet farklimi ki nuba göre bakıyorum ama anlayamadım bi anlayan arkadaşlardan rica ediyorum
8 haftalık çirkinimEki Görüntüle 1973033 karnımdan bakıldı yorum yapar mısınız acaba
USG karındansa kız gibi vajlnalsa erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?