- 25 Şubat 2017
- 63
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.941
Tesekkur ederim sizce usg me gire cinsiyet nedir birde sizinki kesinlestimiresimi biraz kırp o şekilde yüklemeyi dene canım
canımTesekkur ederim sizce usg me gire cinsiyet nedir birde sizinki kesinlestimi
Sizin de ikinci ydi sanirim dimicanımHavalianne__ bu konuda daha tecrübeli ama karındansa kız gibi geldi bana. Biz daha 11+1 günlüğüz daha cinsiyet öğrenmeme çol var yani :)
yok canım ilk benim inşallah :)Sizin de ikinci ydi sanirim dimi
Evetbu topik hala aktif mi acabaaa
erkek cnm benimde iki oğlumda keseleri toparlacıktı. İlişki ne zaman oldu? yumurtlama öncesi mi sonrası mıBenimkinide yorumlayin lutfen bir kizim var erkek istiyorum bu usg bugun cekildi karindan 8+4Havalianne__ Eki Görüntüle 1960293
yaaa benimki sagda duruyor dimiİnşallah hamiş olursam yardım isteyeceğim :)
saçma oldu dimi :)
tesadüf gördüm topiği de dikkat ettim iki oğlumda solda ve yuvarlaktı keseleri.
Hic bilmiyorumki icinizden ne geciyor ilk defa takvim tutmadim o ayda hamile kaldim cnm yaaerkek cnm benimde iki oğlumda keseleri toparlacıktı. İlişki ne zaman oldu? yumurtlama öncesi mi sonrası mı
Merhaba daha önce kız istediğiniz yazınızı okudum :) inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. X spermler daha yavaş ve uzun yaşıyorlar o yüzden yumurtlama başlamadan önce ilişkiyi bırakın belki bu yöntem işe yarar yumurta takibini eczaneden test ile yapabilirsiniz yada doktor kontrolünde de olabilir bide rabbimden isteyin hep dua lari kabul edendir. Rabbimin gücüne gider diye düşünmeyin onun ol demesiyle olur sen yeter ki iste rabbimdenBioritm nedir canim bana bakar misin? Hamile degilim bata 9 gun var bu ay olirsa ne olur 2 oglum var kiz istiyorum
Cok sukur canim Rabbimden istedim filek diledim dualarimi okudum. Evet iliskiyi yumurtlama oncesi biraktik ve sivama yaptik derine bosalma degilde yuzeysel bosalma tarzinda. İnsallah Rabbim gonlumuzdrkini hayra cevirir. Ben inaniyorum.Merhaba daha önce kız istediğiniz yazınızı okudum :) inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. X spermler daha yavaş ve uzun yaşıyorlar o yüzden yumurtlama başlamadan önce ilişkiyi bırakın belki bu yöntem işe yarar yumurta takibini eczaneden test ile yapabilirsiniz yada doktor kontrolünde de olabilir bide rabbimden isteyin hep dua lari kabul edendir. Rabbimin gücüne gider diye düşünmeyin onun ol demesiyle olur sen yeter ki iste rabbimden
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin :) bi arkadaşımin oğlu var çok dua ediyor kızı olsun diye insan arıyor tabi kızı da erkeği deCok sukur canim Rabbimden istedim filek diledim dualarimi okudum. Evet iliskiyi yumurtlama oncesi biraktik ve sivama yaptik derine bosalma degilde yuzeysel bosalma tarzinda. İnsallah Rabbim gonlumuzdrkini hayra cevirir. Ben inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?