Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

İnşallah hamiş olursam yardım isteyeceğim :)
saçma oldu dimi :)
tesadüf gördüm topiği de dikkat ettim iki oğlumda solda ve yuvarlaktı keseleri.

Burda 6 -4 haftalık ne tarafa daha yakın gözüküyo acaba

Eklentiler

• 1488541259129-1079750514.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 111
Merhabalar banada yardımcı olur musunuz? Benimki tüp bebek iki gün önce kontrol vardı gittim ama bizimki dönmedi 8+2 fotosu var sizce nedir cinsiyeti

Bioritm nedir canim bana bakar misin? Hamile degilim bata 9 gun var bu ay olirsa ne olur 2 oglum var kiz istiyorum

Bioritm nedir canim bana bakar misin? Hamile degilim bata 9 gun var bu ay olirsa ne olur 2 oglum var kiz istiyorum
Merhaba daha önce kız istediğiniz yazınızı okudum :) inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. X spermler daha yavaş ve uzun yaşıyorlar o yüzden yumurtlama başlamadan önce ilişkiyi bırakın belki bu yöntem işe yarar yumurta takibini eczaneden test ile yapabilirsiniz yada doktor kontrolünde de olabilir bide rabbimden isteyin hep dua lari kabul edendir. Rabbimin gücüne gider diye düşünmeyin onun ol demesiyle olur sen yeter ki iste rabbimden

Cok sukur canim Rabbimden istedim filek diledim dualarimi okudum. Evet iliskiyi yumurtlama oncesi biraktik ve sivama yaptik derine bosalma degilde yuzeysel bosalma tarzinda. İnsallah Rabbim gonlumuzdrkini hayra cevirir. Ben inaniyorum.

Cok sukur canim Rabbimden istedim filek diledim dualarimi okudum. Evet iliskiyi yumurtlama oncesi biraktik ve sivama yaptik derine bosalma degilde yuzeysel bosalma tarzinda. İnsallah Rabbim gonlumuzdrkini hayra cevirir. Ben inaniyorum.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin :) bi arkadaşımin oğlu var çok dua ediyor kızı olsun diye insan arıyor tabi kızı da erkeği de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…