Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Ben yabanci bir kadinlar gebelik sitesine uyeyim, bazi uyelerin 7 haftalik ugs resimlerine baktim, ve hepsinde tuttu, kesenin saginda kiz, solunda erkek. tuhaf gercekten

benim sağda kesenin. benide listeye alın. çıkınca söylim sonucunu:uhm:

canım ben resme baktıgımda bebek sol tarafta..Hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2

canım banada bakabilirmisin şimdiden teşekkürler..
ben:14.03.1981
eşim:06.06.1980
sat:28 haziran

ilişki gününü bilmiyorum canım..

Son düzenleme:
elara merhaba bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş bebişim bende de tutmadı :ecrin_bebek:

hayırlı olsun cnm

canım banada bakabilirmisin şimdiden teşekkürler..
ben:14.03.1981
eşim:06.06.1980
sat:28 haziran

ilişki gününü bilmiyorum canım..

regli sonrası ve muhtemel yumurtlama günlerinde kıza yatkınlık varr
cinsiyet belli olunca yazarmısın

benim bebek baktigimda tamamen sagdaydi ama erkek olacak ins

esra hayırlı olsun canım bioritme bakılmışmıydı sende bide sen temmuzun 8 de yumurtanın çatladığı gün tek ilişkiyle hamiöle kalmıştın galiba cinsiyet belirleme yöntemleri topiğinde öyle okumuştum diye hatırlıyorum o tek ilişkiden önce bir kaç gün önce falan hiç korumasız iliişki olmuşmuydu canım yaa

Son düzenleme:

Evet canim bioritim tutmadi bende. ben tam kiz gunundeydim esimde kiza meyilli gunde hamile kalmisim. 8 temmuz adetimin 16inci gunu uzun beyaz akintim geldikten sonra tek iliskiyle hamile kaldim. 28 gunde bir adet oluyorum. daha oncede daha sonrada iliskiye girmedik. Allahim seninde istegine gore veriri insallah.

amin canım Rabbim razı olsun ilgilenip yanıt verdiğin için teşekkür ederim a.s.

amin canım Rabbim razı olsun ilgilenip yanıt verdiğin için teşekkür ederim a.s.

Ne demek canim yardimci olduysam ne mutlu bana. Benim icin kiz erkek o kadar onemli degildi fakat esim ve kendi ailem erkek torunlari olsun cok istiyorlardi onlar cok mutlu oldu. Biz 4 kiz kardesiz. Annem babam duyunca hemen hediyelere bogdular. Bende o kadar yontem denemedim fakat. Esim iliskiye girmeden once 3 soda icmisti. Ilk kadin orgazm olmasi gerekiodu sonra erkek oylede oldu ve derin iliski. Yumurtamin catladigini hissettigin an tek iliskiyle hamile kaldim ve sagima yattim. Hic beklemiyordum hamile kalacagimi ama oldu. bende cin ve rus takvimi tuttu.

bende yumurtam çatladıktan sonra yani şu şeffaf akıntı geldikten sonra 6 saat içinde ilişki olduu ve derin ilişki ama 4 gün öncesindede eşim beni dinlemeden yapmıştı o yüzden içim rahat değil

bende yumurtam çatladıktan sonra yani şu şeffaf akıntı geldikten sonra 6 saat içinde ilişki olduu ve derin ilişki ama 4 gün öncesindede eşim beni dinlemeden yapmıştı o yüzden içim rahat değil

aynen canim 6 saat sonra oldu benimkide. Insallah digeri tutmamisdir canim. Icini ferah tut ve bol bol dua ett

cnm hayırlı ollssun darısı bızım basımıza ıns bızede dua ettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…