- Konu Sahibi Havalianne__
-
elara benim bioritme de bakar mısın bi
ben 01.01.1983
eşim 14.03.1977
sat 15 ağustos
:)) senin bebiş soldamıydı?? kac haftalık usg idi
bioritime bakmsamıştım sana dimi.tarihleri hatırlıyorsan ver bakayımm
usg resmini eline alıp direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı diye bakcan
yukardaki arkadaşa yazdım nasıl bakacagını
kız yatkın günde olmuş.1 gün sonrasıda kız gününe geciyorr
usg resminede yukarda yazdım nasıl bakacagını.bakıp sonucu yazarmısın
ilişki tarihin olsa daha ii olurduu
regli sonrası ve yumurtlama günlerinde erkek günlerindesinnn
cinsiyeti belli olunca yazarmısınn
elara merhaba bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş bebişim bende de tutmadı :ecrin_bebek:
canım banada bakabilirmisin şimdiden teşekkürler..
ben:14.03.1981
eşim:06.06.1980
sat:28 haziran
ilişki gününü bilmiyorum canım..
benim bebek baktigimda tamamen sagdaydi ama erkek olacak ins
esra hayırlı olsun canım bioritme bakılmışmıydı sende bide sen temmuzun 8 de yumurtanın çatladığı gün tek ilişkiyle hamiöle kalmıştın galiba cinsiyet belirleme yöntemleri topiğinde öyle okumuştum diye hatırlıyorum o tek ilişkiden önce bir kaç gün önce falan hiç korumasız iliişki olmuşmuydu canım yaa
Evet canim bioritim tutmadi bende. ben tam kiz gunundeydim esimde kiza meyilli gunde hamile kalmisim. 8 temmuz adetimin 16inci gunu uzun beyaz akintim geldikten sonra tek iliskiyle hamile kaldim. 28 gunde bir adet oluyorum. daha oncede daha sonrada iliskiye girmedik. Allahim seninde istegine gore veriri insallah.
amin canım Rabbim razı olsun ilgilenip yanıt verdiğin için teşekkür ederim a.s.
Ne demek canim yardimci olduysam ne mutlu bana. Benim icin kiz erkek o kadar onemli degildi fakat esim ve kendi ailem erkek torunlari olsun cok istiyorlardi onlar cok mutlu oldu. Biz 4 kiz kardesiz. Annem babam duyunca hemen hediyelere bogdular. Bende o kadar yontem denemedim fakat. Esim iliskiye girmeden once 3 soda icmisti. Ilk kadin orgazm olmasi gerekiodu sonra erkek oylede oldu ve derin iliski. Yumurtamin catladigini hissettigin an tek iliskiyle hamile kaldim ve sagima yattim. Hic beklemiyordum hamile kalacagimi ama oldu. bende cin ve rus takvimi tuttu.
bende yumurtam çatladıktan sonra yani şu şeffaf akıntı geldikten sonra 6 saat içinde ilişki olduu ve derin ilişki ama 4 gün öncesindede eşim beni dinlemeden yapmıştı o yüzden içim rahat değil
aynen canim 6 saat sonra oldu benimkide. Insallah digeri tutmamisdir canim. Icini ferah tut ve bol bol dua ett
amin canım inşaAllah tekrar tekrar teşekkür ederim Esra Rabbim razı olsun....
Evet canim bioritim tutmadi bende. ben tam kiz gunundeydim esimde kiza meyilli gunde hamile kalmisim. 8 temmuz adetimin 16inci gunu uzun beyaz akintim geldikten sonra tek iliskiyle hamile kaldim. 28 gunde bir adet oluyorum. daha oncede daha sonrada iliskiye girmedik. Allahim seninde istegine gore veriri insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?