- Konu Sahibi Havalianne__
-
cnm hayırlı ollssun darısı bızım basımıza ıns bızede dua ettttttttt
cnm hayırlı ollssun darısı bızım basımıza ıns bızede dua ettttttttt
hayırlı olsun cnm
teşekkür ederim canım...a.s.
cnm ben daha hamıs kalmadım aralık gıbıı dusunuyom ınscanım sende benim gibi erkek istiyordun hatırlıyorum ne kadarlık hamilesin benimkinin daha cinsiyeti belli olmadı
cnm cok sagol ıns amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnTabiki dua ederim canim. Seni az cok takip ediyorum 3 kizin var ALlah bagislasin bu sefer insallah bir oglusun olurr. Allahim kimsenin isteklerini geri cevirmesin insallahh...
cnm ben daha hamıs kalmadım aralık gıbıı dusunuyom ıns
inşallah canım allah klbine göre versinn
Kızlar bende tutmadı bebişim ERKEK ama kesedeki konuma göre kız görünüyordu
valla bemnde erkek istiyorum ama dediğin gibi konuma göre kız inşallah hayırkısıyla benimkide erkekdir kaçıncı haftanda ögrendin
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, 17 haftalık hamileyim 14 haftalık dr gittiğimde cinsiyetini göstermedi bebişim, bir tane oğlum var buda kız olsun çok istiyorum ama kısmet, kesem sağda oğlumda soldaymış. inş. haftaya dr gittiğimde gösterir.
valla bemnde erkek istiyorum ama dediğin gibi konuma göre kız inşallah hayırkısıyla benimkide erkekdir kaçıncı haftanda ögrendin
benim bebek baktigimda tamamen sagdaydi ama erkek olacak ins
benim dt :16.10.1980
eşim:28.10.1980
28,29,30 temmuz 2010
bebek kesenin solunda
bakabilirsen sevinirim
benide alın listeye ,bakalım çıkacakmı 8+2 haftalık, kese de nohutum ,sağda kız olcakmı bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun
Kızlar bende tutmadı bebişim ERKEK ama kesedeki konuma göre kız görünüyordu
benimki 5 haftalık daha bişey belli değil kesede görünce yazarım kıslaropuyorumnanaktan
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, 17 haftalık hamileyim 14 haftalık dr gittiğimde cinsiyetini göstermedi bebişim, bir tane oğlum var buda kız olsun çok istiyorum ama kısmet, kesem sağda oğlumda soldaymış. inş. haftaya dr gittiğimde gösterir.
kızlar merhaba bayadır yoktum buralarda ama arada sizi takip ediyodum artık buralardayım ama inş. sık sık sohbet ederiz. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olucakmış. Kesede sağdaydı. Bende tuttu yani. Allah gönlüme göre verdi. Bir oğlum vardı hayırlısıyla birde kızım olucak.
elaracım bende bioritm tutmadı erkek demiştik gerçi ilişki günlerimi bilmiyoduk yumurtlamayı tahmin ederek söylemiştin. Ama sonuç kızzzzz...
burdanda eksik kalmayim
denemedigim takvim kalmadi sanirim..
sansim mi ? %50
ben 09.07.1984
esim 28.12.1978
SAT 22.07.2010
iliski günleri 1-5 agustos
kesedeki bebek sag tarafta
oglumuda kontrol edelim bakalim :))
SAT : 05.10.2007 iliski günü: 20-22.10.2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?