Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benide alın listeye ,bakalım çıkacakmı 8+2 haftalık, kese de nohutum ,sağda kız olcakmı bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun

canım sende benim gibi erkek istiyordun hatırlıyorum ne kadarlık hamilesin benimkinin daha cinsiyeti belli olmadı
cnm ben daha hamıs kalmadım aralık gıbıı dusunuyom ıns
Tabiki dua ederim canim. Seni az cok takip ediyorum 3 kizin var ALlah bagislasin bu sefer insallah bir oglusun olurr. Allahim kimsenin isteklerini geri cevirmesin insallahh...
cnm cok sagol ıns amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnn

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, 17 haftalık hamileyim 14 haftalık dr gittiğimde cinsiyetini göstermedi bebişim, bir tane oğlum var buda kız olsun çok istiyorum ama kısmet, kesem sağda oğlumda soldaymış. inş. haftaya dr gittiğimde gösterir.

allah kalbine göre versin canım benimde bir kızım var buda hayırlısıyla erkek olsun istiyorum

valla bemnde erkek istiyorum ama dediğin gibi konuma göre kız inşallah hayırkısıyla benimkide erkekdir kaçıncı haftanda ögrendin

15+6 da öğrendim canım 3lü teste gittimdi bugün gördük gerçi biraz zorladı bizi bacaklarını açmamak için inatlaştı ama dayanamadı sonradansırnaşık şey Allah gönlüne göre versin seninde arkadaşım

kızlar merhaba bayadır yoktum buralarda ama arada sizi takip ediyodum artık buralardayım ama inş. sık sık sohbet ederiz. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olucakmış. Kesede sağdaydı. Bende tuttu yani. Allah gönlüme göre verdi. Bir oğlum vardı hayırlısıyla birde kızım olucak.

elaracım bende bioritm tutmadı erkek demiştik gerçi ilişki günlerimi bilmiyoduk yumurtlamayı tahmin ederek söylemiştin. Ama sonuç kızzzzz...

burdanda eksik kalmayim

denemedigim takvim kalmadi sanirim..
sansim mi ? %50

ben 09.07.1984
esim 28.12.1978

SAT 22.07.2010

iliski günleri 1-5 agustos

kesedeki bebek sag tarafta

oglumuda kontrol edelim bakalim :))

SAT : 05.10.2007 iliski günü: 20-22.10.2007

Son düzenleme:
benim bebek baktigimda tamamen sagdaydi ama erkek olacak ins

hayırlı olsun bebeginnn

benim dt :16.10.1980
eşim:28.10.1980

28,29,30 temmuz 2010

bebek kesenin solunda

bakabilirsen sevinirim

28 temmuz kız
29 temmuz nötr
30 temmuz erkek
ilginc bişi olmuşş sizde:)

benide alın listeye ,bakalım çıkacakmı 8+2 haftalık, kese de nohutum ,sağda kız olcakmı bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun

hayırlı olsun bebegin.tarihlerinide ver bioritimede bakayım

Kızlar bende tutmadı bebişim ERKEK ama kesedeki konuma göre kız görünüyordu

benimki 5 haftalık daha bişey belli değil kesede görünce yazarım kıslaropuyorumnanaktan

Kızlar bebekelriniz hayırlı olsunn.tarihlerinizi verin bioritimede bakayım

cnm hayırlı olsun bebişinn.saglıkla kucagına al inş.

elaracım bende bioritm tutmadı erkek demiştik gerçi ilişki günlerimi bilmiyoduk yumurtlamayı tahmin ederek söylemiştin. Ama sonuç kızzzzz...

ilişki günleri önemli cnm.bak daphne arkadaşın günlerinee.1 gün bile nasıl farkediyor.

[

senin bebişde hayırlı olsunnn.
1-2-3 agustos kız
4-5 agustos kıza yatkın

eşinde 1-2-3-4-5 agustosta kız günlerinde

oglun için
sen 20 ekim kıza yatkın
22 ekim erkege yatkın

eşin 20 ekimde erkege yatkın
22 ekimde kıza yatkın

ilginç bişi olmuş:)

sonuc belli olunca yazarmısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…