Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

oglun için sana tekrar baktım
20 ekim kıl payı kıza yatkın
21 ekim nötr
22 ekim kıl payı erkege yatkın

eşinde 20-21 ekim erkege yatkın
22 ekim kıza yatkın

senin tabloyu görsen bana hak verirsin.hepsi üstüste gelmiş:)

amaan bosver canim 3 yil olmus.. belkide yanlis hatirliyorum ben iliski günlerini.. belki baska bir gün hamile kalmisimdir.

ama o kesin erkek.. ondan eminim

bakalim ikinci ne olacak...

eşiminki 21 mayıs 1977,
benimki 20 eylül 1976,
sat:18 ağustos2010
ilişki günleri:29-31 ağustos 2-4-6-8 eylül ben ateş ölçme yöntemine baktım 31 ağustosta döllendi yumurtam
daha öncede söylediğim gibi kese de bebek sağda

Son düzenleme:

29 agustos erkege yatkın
30-31 agustos erkek

eşin 29 agustos erkege yatkın
30-31 agustosta kıza yatkın
ama ben kadının tarihlerini baz alıyorum genelde

bioritime göre erkek diyorum evett
sen kızmı istiyorsunn?? başka cocugun varmıydı

Sağol canım anladım şimdi ben kız istiyorum eşim erkek bakalım hayırlısı sağlıklı olsun önemli olan o başka çocuğum yok ilk olacak bu cevabın için teşkkürler belli olunca sonucu yazarım

elara arkadaşımın 9 haftalık usg sine bakmıştım soldaydı cinsiyet çgrendi bu gün kızmış ya ben kesin erkek demiştim tutmadı yani

benim bebeğimin başı hep sağda ve cinsiyeti kız

hayırlı olsunn

herkese merhaba...

bende hamileyim 2 oğlum var..

Allah bagışlasınnn

elara arkadaşımın 9 haftalık usg sine bakmıştım soldaydı cinsiyet çgrendi bu gün kızmış ya ben kesin erkek demiştim tutmadı yani

7-8 haftalık usg sonucları daha dogru sonuclar veriyor

elara erkeğe yatkın günde hamile kalmışsın diye yazmıştım dogru çıktı cnm bugun cinsiyetimizi öğrendik erkekmiş:)

hayırlı olsunnnn.saglıcakla kucagına al inş

tabıştırim kızlar bu benim bebişimm. 8+6 haftalıkken. fotoya baktığınızda baş tarafı solda popo tarafı sağda. nereye yakın benim minnoşbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Eklentiler

• $dsc05416d.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 176
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…