- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.201
Canım plesanta soldaysa bebek nerde olmuş oluyorCanım aynı resim plesentayi sola yapışık gibi gördüm kız gibi diyorum ama emin değilim şekline gore de erkek gibi çabuk sekillenmis
Senin bebek hep bana erkek gibi geliyor canım görüntüsünden. Sonucu öğrenince yaz mutlakaMerhaba kızlar sizce durum nedir ,var mı tahmininiz , :)
Plasenta nerde olusmussa bebek ordadir canım.Canım plesanta soldaysa bebek nerde olmuş oluyor
Tamam canım sagdaysa sağda, soldaysa solda o zaman anladım:)Plasenta nerde olusmussa bebek ordadir canım.
Evet canım sende erkek de ısrarcısın hadi bakalım hayırlısı olsun bu arada plasenta sence sağda mı solda mı resimlerde hep farklı geliyorSenin bebek hep bana erkek gibi geliyor canım görüntüsünden. Sonucu öğrenince yaz mutlaka
Sağda sanırım canımEvet canım sende erkek de ısrarcısın hadi bakalım hayırlısı olsun bu arada plasenta sence sağda mı solda mı resimlerde hep farklı geliyor
O nasıl oluyo yaKızlar şu biyoritm hesaplamasından anlayan var mı ?
Peki nasıl anlıyormuşValla sayfayı dünden beri baştan aşağı okuyorum yıl 2010 daTontirik diye bir arkadaş hesaplamış hepde tutmuş 67.sayfayı okuyorum :)
Karnına tutuncayi baz alicaksin.ultrason kağıdı yansıması olduğu için tersi cikiyorYaa kızlar ugs den bakınca sağda duruyor ama karnıma tutunca solda şimdi hangisini baz alıyoruz
Alakası yok canım %100bir yöntem değil.Ben ilk kızımın 8 haftalik ultrason fotoğrafına baktım sola daha yakın.ikinci hamileligim suan benim.bu seferki ultrason kağidina baktim bebek kese konumu ayni .Allahtan bir erkek istiyorum ve merak ediyorum kese konumlari ayni ise cinsiyette ayni mi oluyor.cevap verirseniz sevinirim
Bide canım kese konumu için 8 haftalık olmaz çünkü bebek hareket yeteneği kazanıyor ve rahim içinde yer değiştirebiliyor.7 haftalık usg olması lazım ramzi teorisine goreBen ilk kızımın 8 haftalik ultrason fotoğrafına baktım sola daha yakın.ikinci hamileligim suan benim.bu seferki ultrason kağidina baktim bebek kese konumu ayni .Allahtan bir erkek istiyorum ve merak ediyorum kese konumlari ayni ise cinsiyette ayni mi oluyor.cevap verirseniz sevinirim
Alakası yok canım %100bir yöntem değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?