- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.161
Amiin canımm o günleri de görürüz inşallah.. Heyecanla bekleyelim bakalım 3 ayıAmin canım rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.bi düşük riski olan 3 ayı atlat cinsiyeti kesinlessin 16.haftada öyle başla.
Temmuz bebeği seninde canım değil miAmiin canımm o günleri de görürüz inşallah.. Heyecanla bekleyelim bakalım 3 ayı
Amin canım sağlıkla hayırlısıyla gelsinler bebislerimizEvet canım ilk olunca heyecan dorukta amin inşallah sağlıcakla gelsinler
evet canım senin de mi temmuzTemmuz bebeği seninde canım değil mi
ooo süper aynı zamanlarda doğacaklar desenize Allahım senin de güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBenimde temmuz kızlar
Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin ınş rabbimooo süper aynı zamanlarda doğacaklar desenize Allahım senin de güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Senin gönlünden geçen neydi canım merak ettim. Demin de kesene yorum yapıp sormuştum amaEki Görüntüle 2070703 Güzel anneleer biz 6+4 haftalık olduk bile :) simdi heyecanla yolumuza devam ediyoruzburdaki sohbetleri okuyunca ben de bi anne adayı olarak merak ediyorum mümkünse bize de bir yorum yapar mısınız
Canım 7 hafta civarı yokmu.8.haftadan sonra bebek rahim içinde hareket ediyor hangi tarafa tutundugu belli olmuyor o yüzden.bebeğin şekline göre kız gibi diyorum.erkek bebek çabuk şekilleniyorBanada yorum yapabilirmisiniz burda 8hafta 4 gunluk
Canım buna gore de kız gibi.belli olunca yaz mutlaka6haftalik var vajinal ultrason
Canım tahminlerin genelde tutuyor mu,bizimkiler nasıl olcak acaba:)Canım buna gore de kız gibi.belli olunca yaz mutlaka
Bilmiyorum ki canım bazen tutuyor bazen tutmadigida oldu hiçbirşey %100 değil çünküCanım tahminlerin genelde tutuyor mu,bizimkiler nasıl olcak acaba:)
Evet canım en doğrusunu Allah biliyor sonuçta. Hakkımızda hayırlısı, inşallah kalbimizden geçeni Allah bize nasip eder Amin. Beklemek çok zor geliyor insanaBilmiyorum ki canım bazen tutuyor bazen tutmadigida oldu hiçbirşey %100 değil çünkü
Canim sen yukardaki takvimleri yaptin mı nasıl çıktı sanaBilmiyorum ki canım bazen tutuyor bazen tutmadigida oldu hiçbirşey %100 değil çünkü
Hangi takvim canım.Benim daha yeni kese oluşmuştur ancak daha doktora gitmedim.7.hafta gitmeyi düşünüyorumCanim sen yukardaki takvimleri yaptin mı nasıl çıktı sana
Çin takvimi yüzük olayı falan var ya canım onlar. Bende 3 haftalık hamileyim, sadece kese var şuanda, 6 hafta 5 günlük olunca kontrole gitcez hayırlısıHangi takvim canım.Benim daha yeni kese oluşmuştur ancak daha doktora gitmedim.7.hafta gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?