Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Çin takvimi yüzük olayı falan var ya canım onlar. Bende 3 haftalık hamileyim, sadece kese var şuanda, 6 hafta 5 günlük olunca kontrole gitcez hayırlısı
Cin erkek diyor yüzük yaptım beceremedim hep kız cikti.takvimlere inanamıyor um

pikolata78 merhaba konulardan senin iki tane oglun var die aklimda kalmis sende ramzi teorisi tutmusmuydu
ikinci de tutmadı. doktor dahil herkes plasenta yönünün solda olduğunu söyledi. usg karından olduğu için sağda gözüküyordu. forumda bu teori tutmayan ender üyelerdenim. birinci de bu tahmin yöntemlerinden haberim yoktu.

Seninle basindan sonuna kadar ayni kaderi paylasiyorum. Oglumda tuttu ama ben bilmiodum bu teoriyi bu ikincide meraktan arastirdim ve solda karnimda plesentada solda usg kagidinda sagda ve kiz bekliodum ama bebegim erkek bi konuda baya bi arkadasinkine baktik sadece benim bu ikinci bebegim tutmuo ve uzgunum kiz olmasini asiri istiodum doktorumda ilk kiz demisti 16da erkek

Kızlar sekiz haftalık bebişim acaba ne olabilir tahminen

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 118
aynen canım. Bende çok fazla kız bebek istedim ama nasip değilmiş. herkes 3. olur diyor ama eşim 3. istemiyor ve ayrıca bende bu kader olduktan sonra o da erkek olur diye benimde pek gönlüm yok.

Kizlar bizde 8 haftaligiz ilk bebis kiz erkek rabbim sagliklisini versin insallah hepimize. Birde bana tahmin ben tam cozemedim yuzuatu yatio gbi nereye yakin tuttrabilcek miyiz bakalim bu teoriye gore

Kizlar bizde 8 haftaligiz ilk bebis kiz erkek rabbim sagliklisini versin insallah hepimize. Birde bana tahmin ben tam cozemedim yuzuatu yatio gbi nereye yakin tuttrabilcek miyiz bakalim bu teoriye goreEki Görüntüle 2071890
Canım hem sağa tutunmuş hemde erken şekillenmiş erkek gibi diyorum.sağlıkla gelsin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…