- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.181
Cin erkek diyor yüzük yaptım beceremedim hep kız cikti.takvimlere inanamıyor umÇin takvimi yüzük olayı falan var ya canım onlar. Bende 3 haftalık hamileyim, sadece kese var şuanda, 6 hafta 5 günlük olunca kontrole gitcez hayırlısı
Bende inanmıyorum, en doğrusunu Allah bilir. Doğru cikanlar oluyormuş çok şaşırdım. Mesala çin takviminde yaşına bir yıl mı ekledin canımCin erkek diyor yüzük yaptım beceremedim hep kız cikti.takvimlere inanamıyor um
kız buyuk ıhtımalEki Görüntüle 2070703 Güzel anneleer biz 6+4 haftalık olduk bile :) simdi heyecanla yolumuza devam ediyoruzburdaki sohbetleri okuyunca ben de bi anne adayı olarak merak ediyorum mümkünse bize de bir yorum yapar mısınız
erkeğe benzettım ben plesenta yerındenMerhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğiniz benimkinide bakar mısın rica etsem 7+4 günlük Eki Görüntüle 2070835
Canım kesenin içinde bebek ne tarafta ben göremedim ya, birde kesenin içinde sol tarafta beyazlık var o ne acabakız buyuk ıhtımal
Kese seķline gore kiz gibi hayirlisi olsunYorumlar mısınız?
Teşekkür ederim canım tahminin içinkız buyuk ıhtımal
ikinci de tutmadı. doktor dahil herkes plasenta yönünün solda olduğunu söyledi. usg karından olduğu için sağda gözüküyordu. forumda bu teori tutmayan ender üyelerdenim. birinci de bu tahmin yöntemlerinden haberim yoktu.pikolata78 merhaba konulardan senin iki tane oglun var die aklimda kalmis sende ramzi teorisi tutmusmuydu
Seninle basindan sonuna kadar ayni kaderi paylasiyorum. Oglumda tuttu ama ben bilmiodum bu teoriyi bu ikincide meraktan arastirdim ve solda karnimda plesentada solda usg kagidinda sagda ve kiz bekliodum ama bebegim erkek bi konuda baya bi arkadasinkine baktik sadece benim bu ikinci bebegim tutmuo ve uzgunum kiz olmasini asiri istiodum doktorumda ilk kiz demisti 16da erkekikinci de tutmadı. doktor dahil herkes plasenta yönünün solda olduğunu söyledi. usg karından olduğu için sağda gözüküyordu. forumda bu teori tutmayan ender üyelerdenim. birinci de bu tahmin yöntemlerinden haberim yoktu.
Daha küçük hali yokmu canım boyuna durmuş bebisin hareket etmiş.Hangi tarafa tutunmuş bilemedim.Kızlar sekiz haftalık bebişim acaba ne olabilir tahminen
Bide bu hali var canm ben hiç anlamıyorum nerde nasıl bakmış:)Daha küçük hali yokmu canım boyuna durmuş bebisin hareket etmiş.Hangi tarafa tutunmuş bilemedim.
aynen canım. Bende çok fazla kız bebek istedim ama nasip değilmiş. herkes 3. olur diyor ama eşim 3. istemiyor ve ayrıca bende bu kader olduktan sonra o da erkek olur diye benimde pek gönlüm yok.Seninle basindan sonuna kadar ayni kaderi paylasiyorum. Oglumda tuttu ama ben bilmiodum bu teoriyi bu ikincide meraktan arastirdim ve solda karnimda plesentada solda usg kagidinda sagda ve kiz bekliodum ama bebegim erkek bi konuda baya bi arkadasinkine baktik sadece benim bu ikinci bebegim tutmuo ve uzgunum kiz olmasini asiri istiodum doktorumda ilk kiz demisti 16da erkek
Canım aynı resim plesentayi sola yapışık gibi gördüm kız gibi diyorum ama emin değilim şekline gore de erkek gibi çabuk sekillenmisBide bu hali var canm ben hiç anlamıyorum nerde nasıl bakmış:)
Hayırlısı canım evlat öyle güzel öyle tatlı ki kız erkek hiççç fark etmezCanım aynı resim plesentayi sola yapışık gibi gördüm kız gibi diyorum ama emin değilim şekline gore de erkek gibi çabuk sekillenmis
Canım hem sağa tutunmuş hemde erken şekillenmiş erkek gibi diyorum.sağlıkla gelsin ınş.Kizlar bizde 8 haftaligiz ilk bebis kiz erkek rabbim sagliklisini versin insallah hepimize. Birde bana tahmin ben tam cozemedim yuzuatu yatio gbi nereye yakin tuttrabilcek miyiz bakalim bu teoriye goreEki Görüntüle 2071890
saol cnm insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza 3 kayip yasadim bu 4. cok telasli ve heycanliyim Rabbim nasip eder inşallahCanım hem sağa tutunmuş hemde erken şekillenmiş erkek gibi diyorum.sağlıkla gelsin ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?