- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.261
Canım kız olabilir kesedeki konumuna goreBenimkinede bakarmisin 6+4ken ilk goruntusu bu
Doktor keseye gore ilk basta kiz demisti ama ondan sonra hic tahmnde bulunmadiCanım kız olabilir kesedeki konumuna gore
Bende tamamen bu dusuncedeyim ikinci oglandan sonra artik kiz annesi olamicami dusunuorum ve esimde ole hissedio bidaha bende cesaret edemem artikaynen canım. Bende çok fazla kız bebek istedim ama nasip değilmiş. herkes 3. olur diyor ama eşim 3. istemiyor ve ayrıca bende bu kader olduktan sonra o da erkek olur diye benimde pek gönlüm yok.
Ilgisi yok biri sagdaydi benim bu solda sonuc ikiside erkekBen ilk kızımın 8 haftalik ultrason fotoğrafına baktım sola daha yakın.ikinci hamileligim suan benim.bu seferki ultrason kağidina baktim bebek kese konumu ayni .Allahtan bir erkek istiyorum ve merak ediyorum kese konumlari ayni ise cinsiyette ayni mi oluyor.cevap verirseniz sevinirim
Buralardayim canım.benim bi 7+3 ortada gibi sonra başka yere gittim 1 hafta sonra onda da kağıtta solda cikti.bakalım bhayirlisi sen nasılsın.senin ne tarafta kağıttaElifem senin 7 haftalık ultrason resmin yok mu canım, bayadır nete giremiyordum,merak ettim seni
Erkek gibi canım karından cekildiyse eger
Canım karından cekildiyse kız olabilir vajinalse erkek olabilirKızlar bir bakarmısınız acaba yorumlarınızı bekliyorum. Cinsiyeti ne olabilir. Eki Görüntüle 2081124
Canım tam ortada bilemedim başka yokmuMerhaba kızlar bu da benim bebisin görüntüsü nedir cinsiyet tahmininiz
Canim ben 4 haftalıkken keseyi gördüm, bebek görünmüyor daha yeni demişti özeldeki doktor ve bir daha da gitmedim oraya.Devletten çok iyi bir doktordan randevu aldım pazartesi oraya gitcem ilk kez orda bebeği görüp kalp atışını duymayı ümit ediyorum. 3 gün kaldı doktora gitmeye dualarını bekliyom canım. Şuanda 7+1im. İlk resmi pazartesi alcam inşallah.Sen kaçtasın tam olarak canımBuralardayim canım.benim bi 7+3 ortada gibi sonra başka yere gittim 1 hafta sonra onda da kağıtta solda cikti.bakalım bhayirlisi sen nasılsın.senin ne tarafta kağıtta
Evet hayatım karından çekildi 7+1 gunlukErkek gibi canım karından cekildiyse eger
Erkek olabilir canımEki Görüntüle 2082445 buda benim 7 haftalık karından Bı bakar mısınız tahmin var mı
Hayırlı siyla bebisini görürsün ınş canım ama sen benden önce gebeligini öğrendin benden önde olman lazım tahmini.benim su an 9+1 olması lazım.mutlaka yaz bak merak ettimCanim ben 4 haftalıkken keseyi gördüm, bebek görünmüyor daha yeni demişti özeldeki doktor ve bir daha da gitmedim oraya.Devletten çok iyi bir doktordan randevu aldım pazartesi oraya gitcem ilk kez orda bebeği görüp kalp atışını duymayı ümit ediyorum. 3 gün kaldı doktora gitmeye dualarını bekliyom canım. Şuanda 7+1im. İlk resmi pazartesi alcam inşallah.Sen kaçtasın tam olarak canım
Canım son adet tarihinden hesaplanirsa senden öndeyim.Ama ben son adet tarihinin ilk gününden 2 hafta sonra hamile kaldım, tek ilişkiyle. Ondan önce hiç denemem olmadı.1 kasımda hamile kaldım yani. O yüzden öyle hesapliyorum. Mesela oğlumda da son adet tarihine göre hesap yapmışlardı ve Ağustosun 25i gibi doğum olur dediler. Ama ben son adetten çok önce hamile kaldım ve 10 Ağustosta doğum yaptım oğluma, yani doktorların dedigi tarihten iki hafta önce oldu,adetten önce hamile kaldigim için.Döllenmeye göre değişiyor bana göre canım. Bunda da adetten 2 hafta sonra hamile kaldığım için 27 temmuz değil Ağustosun ilk haftası bekliyom bebegimi canım inşallah. Doktorlara göre öndeyim ama gerçekte şuanda 7+2 yim.Hayırlı siyla bebisini görürsün ınş canım ama sen benden önce gebeligini öğrendin benden önde olman lazım tahmini.benim su an 9+1 olması lazım.mutlaka yaz bak merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?