Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

aynen canım. Bende çok fazla kız bebek istedim ama nasip değilmiş. herkes 3. olur diyor ama eşim 3. istemiyor ve ayrıca bende bu kader olduktan sonra o da erkek olur diye benimde pek gönlüm yok.
Bende tamamen bu dusuncedeyim ikinci oglandan sonra artik kiz annesi olamicami dusunuorum ve esimde ole hissedio bidaha bende cesaret edemem artik

Ilgisi yok biri sagdaydi benim bu solda sonuc ikiside erkek

Merhaba kızlar bu da benim bebisin görüntüsü nedir cinsiyet tahmininiz

Eklentiler

• 20171220_143735.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 91
Elifem senin 7 haftalık ultrason resmin yok mu canım, bayadır nete giremiyordum,merak ettim seni
Buralardayim canım.benim bi 7+3 ortada gibi sonra başka yere gittim 1 hafta sonra onda da kağıtta solda cikti.bakalım bhayirlisi sen nasılsın.senin ne tarafta kağıtta

Buralardayim canım.benim bi 7+3 ortada gibi sonra başka yere gittim 1 hafta sonra onda da kağıtta solda cikti.bakalım bhayirlisi sen nasılsın.senin ne tarafta kağıtta
Canim ben 4 haftalıkken keseyi gördüm, bebek görünmüyor daha yeni demişti özeldeki doktor ve bir daha da gitmedim oraya.Devletten çok iyi bir doktordan randevu aldım pazartesi oraya gitcem ilk kez orda bebeği görüp kalp atışını duymayı ümit ediyorum. 3 gün kaldı doktora gitmeye dualarını bekliyom canım. Şuanda 7+1im. İlk resmi pazartesi alcam inşallah.Sen kaçtasın tam olarak canım

Hayırlı siyla bebisini görürsün ınş canım ama sen benden önce gebeligini öğrendin benden önde olman lazım tahmini.benim su an 9+1 olması lazım.mutlaka yaz bak merak ettim

Hayırlı siyla bebisini görürsün ınş canım ama sen benden önce gebeligini öğrendin benden önde olman lazım tahmini.benim su an 9+1 olması lazım.mutlaka yaz bak merak ettim
Canım son adet tarihinden hesaplanirsa senden öndeyim.Ama ben son adet tarihinin ilk gününden 2 hafta sonra hamile kaldım, tek ilişkiyle. Ondan önce hiç denemem olmadı.1 kasımda hamile kaldım yani. O yüzden öyle hesapliyorum. Mesela oğlumda da son adet tarihine göre hesap yapmışlardı ve Ağustosun 25i gibi doğum olur dediler. Ama ben son adetten çok önce hamile kaldım ve 10 Ağustosta doğum yaptım oğluma, yani doktorların dedigi tarihten iki hafta önce oldu,adetten önce hamile kaldigim için.Döllenmeye göre değişiyor bana göre canım. Bunda da adetten 2 hafta sonra hamile kaldığım için 27 temmuz değil Ağustosun ilk haftası bekliyom bebegimi canım inşallah. Doktorlara göre öndeyim ama gerçekte şuanda 7+2 yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…