- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.281
Kız neyi bekliyon :)Burdaki mesaj akımı ne kadar yavaş bekle bekle canım sıkıldı öğlenden beri. Kızlar kimse yok mu ya
Seni bekliyom, uzun mesajimı okudun mu, canım sıkıldı konuşalım biraz:)Kız neyi bekliyon :)
Bulantilarin var mi, benim bazen çok şiddetli oluyor yerlere yatiyom kivraniyom o derece. Allah yardımcımız olsunKız neyi bekliyon :)
Var canım benimde bazen çok siddetleniyor bazen iyiyim bişey anlamadım bu işten ama tüm enerji mi alıyor.Inş.çabuk geçer rabbimin izniyleBulantilarin var mi, benim bazen çok şiddetli oluyor yerlere yatiyom kivraniyom o derece. Allah yardımcımız olsun
Canım telefon um bozuktu akşam kendine geldi ancak girdimSeni bekliyom, uzun mesajimı okudun mu, canım sıkıldı konuşalım biraz:)
Aynen canım bende bazen iyiyim bazen çok şiddetleniyor ve gözlerimden yaş geliyor o derece. Amin inşallah çabuk atlatiriz bu günleriVar canım benimde bazen çok siddetleniyor bazen iyiyim bişey anlamadım bu işten ama tüm enerji mi alıyor.Inş.çabuk geçer rabbimin izniyle
Tamam canım sağlık olsunCanım telefon um bozuktu akşam kendine geldi ancak girdim
Ramzi ye göre kız gibi canimKizlar bizimde cinsiyetimiz hakkinda yorum yapabilirmisinizz lütfen 6+5 haftalikEki Görüntüle 2083107
Canım nub bakılmıyor bu haftalarda şekile göre yorumlanıyor.Kız bebeğe benzettim.Benimkine de bakar misiniz 9+2
Tesekkur ederim canim :)Canım nub bakılmıyor bu haftalarda şekile göre yorumlanıyor.Kız bebeğe benzettim.
Benim oğlumda böyleydi resim ve oğlum oldu. HayirlisiKizlar bizimde cinsiyetimiz hakkinda yorum yapabilirmisinizz lütfen 6+5 haftalikEki Görüntüle 2083107
Kuzumm çok teşekkür ederim cevabin içinRamzi ye göre kız gibi canim
Canım üçüz mü maşallah:)Bana da bakarsanız sevinirim 7+2 haftalık.
Yoo bitane :) siz böyle yorum yapınca şok oldum:)Canım üçüz mü maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?