Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

B

Kızlar resmen doktorumu dövmek istiyorum :) eşim kız bebek istiyor hemde aşırı geçen gittik 11+4 de ve cinsiyet için yorum yapmasını istedik doktor bacak arasına baktı hemen çevirdi tekrar çok küçük belli olmaz bişey de di eşimde kız istiyorum hocam baskı falan yaptı Yok adam da tık Yok söylemiyor yorum dahi yapmıyor %50 erkek %50 kız diyor sanki biz onu bilmiyoruz :) nevar yani bir tahminde bulunsa çoğu kişiye tahmin yürütüyorlar hatta 12. Haftada kesin öğrenen var kesedeki konumuna göre kız ama eşimde diyor ki kız olsa okadar kız istememe rağmen söylerdi offf offf kızım olsun sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi Buda gerçi

Bjende hem kese konumu hem de nub tuttu
Burda yukledigimde erkek demislerdi ve bebegim erkek

Teşekkür ederim hayırlı sı olsun sağlıkla ... bir rica da daha buluncam bu da 12 haftalık ken
Uzun boylu bir bebek. Erkek çocuk çabuk şekillenir derler. Ama bu işler hiç belli olmuyor. Kız da çikabiliyor bazen. Ben oğlumun cinsiyetini 3 aylıkken öğrenmiştim ve değişmedi. Doktor ne tahminde bulundu canım

Daha belli değil.. devlet hastanesi ne gidiyor um ben.. ve çok da ilgilenmiyor lar ne yazıkki şu an 12 bitti 13 teyim .. şu ara öğrenirim diye düşünüyorum.. öğrenir öğrenmez yazıcam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. yinede yorum yapmak isteyenleri bekliyor um

Bu da daha net hali dediğim gbi belli değil henüz doktor a gidemedim

Eklentiler

• A82453D1-24EB-42D8-9345-06C820419C4E.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 178
Banada yorum yapsanız arkadaşlar . 8 haftalık karından ultrason

Eklentiler

• IMG_20171225173946.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 165
Cinsiyet i kız çıktı herkese teşekkür ediyorum :)

Eklentiler

• 7DC4EE3E-330E-484C-818E-1420BFC4ECE3.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…