- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.301
Bana üçüz gibi geldi canım, 3 tane kese gördüm ben:) Bir arkadasin daha böyleydi resmi ve kendi demişti 3 tane geliyor diye, aynı senin resim gibiydi resmi. Tabi doktorun daha iyi bilir:)Yoo bitane :) siz böyle yorum yapınca şok oldum:)
Bana üçüz gibi geldi canım, 3 tane kese gördüm ben:) Bir arkadasin daha böyleydi resmi ve kendi demişti 3 tane geliyor diye, aynı senin resim gibiydi resmi. Tabi doktorun daha iyi bilir:)[/QU
Bir de 3 tane oluyormuş hakikaten süpriz olur. Sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi öbemki değil canım.
Bir de 3 taneymiş büyük süpriz olur. Hayırlısı olur inşallah canım.Bana üçüz gibi geldi canım, 3 tane kese gördüm ben:) Bir arkadasin daha böyleydi resmi ve kendi demişti 3 tane geliyor diye, aynı senin resim gibiydi resmi. Tabi doktorun daha iyi bilir:)
Canım bana erkek gibi geldi. Tabi en doğrusunu Allah bilir.Eki Görüntüle 2083258 Merhabalar.. sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum cinsiyet konusunda.. tam ortada sağa yığılmış ve başlangıcı solda.. karından ultrason.. teşekkür ediyorum herkese.. sağlıklı bebişler diliyorum
Teşekkür ederim hayırlı sı olsun sağlıkla ... bir rica da daha buluncam bu da 12 haftalık kenCanım bana erkek gibi geldi. Tabi en doğrusunu Allah bilir.
Uzun boylu bir bebek. Erkek çocuk çabuk şekillenir derler. Ama bu işler hiç belli olmuyor. Kız da çikabiliyor bazen. Ben oğlumun cinsiyetini 3 aylıkken öğrenmiştim ve değişmedi. Doktor ne tahminde bulundu canımTeşekkür ederim hayırlı sı olsun sağlıkla ... bir rica da daha buluncam bu da 12 haftalık ken
Uzun boylu bir bebek. Erkek çocuk çabuk şekillenir derler. Ama bu işler hiç belli olmuyor. Kız da çikabiliyor bazen. Ben oğlumun cinsiyetini 3 aylıkken öğrenmiştim ve değişmedi. Doktor ne tahminde bulundu canım
Bu da daha net hali dediğim gbi belli değil henüz doktor a gidemedim
ne demiştıler canım kızlar cınsıyet olarak sanaCinsiyet i kız çıktı herkese teşekkür ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?