- 4 Ocak 2018
- 10
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.381
Erkek sankı allah bagışlasın canımMerhaba arkadaşlar daha öncede yorum almış .tutmuştu tahminler .nasipse bi çocuğum daha oluyor .tahminlerinizi rica edebilirmiyim. 7 haftalik
Erkek olabilir canımBiri 9 biri 10 haftalık usg benim hissim kız sizce nedir çatlıcam meraktaaaannnn
Ay ben kız hissediyodumErkek olabilir canım
TesekkurlerErkek olabilir canım
Kız olabilir.Kizlar 7 haftalik bugun kalp atisini duyduk vajinal bakildi sizce kesedeki yerine gore ne olabilir ben anlayamadimda
Kesesi yuvarlak oldugu icin miKız olabilir.
benimde yumurtlamadan 3veya 4gun onceki iliskiden bebisim kiz canimk
Bende pko var Cnm altı ay dur istiyorduk ovulasyon testiyle takip ettim günümü yumurtlama gününden bi gün önce ve sonra ilişki oldu öncesinde beş gün olmadı eşim yoktu ama ben le onla alakası yok tamamen nasip Cnm
Hayır kese şekli önemli değil o doktorun çekim açısına göre değişir bebeğin rahim içinde sola yapışmış o yüzden kız olabilir tabiki %100 değil tutmayanlarda varKesesi yuvarlak oldugu icin mi
Anladim canim yani kagida bakarak sag sol diyoruz karnima tuttugumda sag tarafima denk geliyor ya orda kafam karismisti tsk ederimHayır kese şekli önemli değil o doktorun çekim açısına göre değişir bebeğin rahim içinde sola yapışmış o yüzden kız olabilir tabiki %100 değil tutmayanlarda var
Benim ki erkek canım ama üçüncü ye nasip olursa denicem bi teoriyibenimde yumurtlamadan 3veya 4gun onceki iliskiden bebisim kiz canim
Evet ama seninki vajinalmis.vajinalde bebek kağıtta nerdeyse rahimde de ordadir.Anladim canim yani kagida bakarak sag sol diyoruz karnima tuttugumda sag tarafima denk geliyor ya orda kafam karismisti tsk ederim
Anladim simdi canim cok cok ttsekkur ederimEvet ama seninki vajinalmis.vajinalde bebek kağıtta nerdeyse rahimde de ordadir.
canim ,Anladim canim yani kagida bakarak sag sol diyoruz karnima tuttugumda sag tarafima denk geliyor ya orda kafam karismisti tsk ederim
Hayirlisi olsun canim bizimkisi merak iste zaten ilk gebeligim hic fark etmez onu bunu bilmemde melegim ugur getirdi bana hic beklemedigim yerden is gorusmesine cagirdilar ve ise aldilar bugun cok mutluyum :)canim ,Elifemm- de dedigi gibi bazen tutmuyo bende tutmadi mesala
gozun aydin canimHayirlisi olsun canim bizimkisi merak iste zaten ilk gebeligim hic fark etmez onu bunu bilmemde melegim ugur getirdi bana hic beklemedigim yerden is gorusmesine cagirdilar ve ise aldilar bugun cok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?