- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.421
Bence bu bebiş kızKızlar bakarmısınız? Tahminlerinizi bekliyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama henüz erken dedi. Üç hafta sonra kesinleşir dediEki Görüntüle 2096853
Erkek buKarindan usg 8+3 olduk sizce?
Doktorumuzda bu tahmini verdi hayırlısı olsun inşallah canım. Nerden anlıyorsunBence bu bebiş kız
Nubu ve kalça yapısı paralel canımDoktorumuzda bu tahmini verdi hayırlısı olsun inşallah canım. Nerden anlıyorsun
Benimkine de bakar mısınNubu ve kalça yapısı paralel canım
Bi usg de göstermemiş diğerinde de kıza benziyor :)Benimkine de bakar mısın
Daha 2 aylgim karnim cikti bide uzuvlari falan erken belli olacak gibi belkide erkek sen nerden anladin ki canimErkek bu
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. İkili tarama sonucum nasıl. Henüz doktor randevuma var lütfen anlayanlar varsa yardımcı olurmu Eki Görüntüle 2097540
Nereden anlıyorsun canım. Merak ettimCanım taramadan anlamıyorum ama bebegin cinsiyeti büyük ihtimal kız sağlıklı kucağına almayı nasib etsin Rabbim
Hakkaten taramaya göre nasıl anladın yeni bir akım mı başladı yoksa :)Canım taramadan anlamıyorum ama bebegin cinsiyeti büyük ihtimal kız sağlıklı kucağına almayı nasib etsin Rabbim
Ben kız diyorumKizlar merhaba bebisim 7 hafta 5 gunluk yorum yaparmisiniz karnimdan ultrason goruntusu tesekkurler.
Neye gore dusundun canim kesedeki konuma gore miBen kız diyorum
Hcg 50 altındaysa erkek canım üstü kızNereden anlıyorsun canım. Merak ettim
Canım hcg 50 altındaysa erkek üstündeyse kızHakkaten taramaya göre nasıl anladın yeni bir akım mı başladı yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?