- 5 Mayıs 2014
- 219
- 90
- 73
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.341
Canım daha bebek oluşmamış o beslenme kesesi yolk salk bebeğin oluşsun bakalım hangi tarafta olusucakbenım goruntum ıcınde bır tahmınde bulunabılırmısınız rıca etsem?
Canım keseye göre erkek olabilir
Kız olabilirBenim vajinal muayenede sola yapışık gözüküyo cinsiyeti nedir yardımcı olur musunuz 7haftalığım şuan
Erkek olabilir bacak arasında bi kabariklik duruyor gibi13 haftalık erkek dedi doktorum
Çok teşekkürler canım inşallah bir kızım var birde oğlumuz olsun istiyoruz yinede Rabbim en hayirlisini nasib etsin Rabbim seninde gonlundekini versin tekrar çok tesekkur ederim cinsiyetini öğrenince yazicamCanım keseye göre erkek olabilir
Kıza benzettimEki Görüntüle 2087996 tahmin var mi :)
Amin canım ınş rabbimin izniyle sağlıkla erkek olur.Çok teşekkürler canım inşallah bir kızım var birde oğlumuz olsun istiyoruz yinede Rabbim en hayirlisini nasib etsin Rabbim seninde gonlundekini versin tekrar çok tesekkur ederim cinsiyetini öğrenince yazicam
Amin canım ınş rabbimin izniyle sağlıkla erkek olur.
Herkese merhaba,
Yenı uyeyım :) 6 haftalık ultrason goruntumuz sızce cınsıyetı ne olabılır?
Eki Görüntüle 2088195 Eki Görüntüle 2088194
aleykum selaım canım nasılsınselam kizlarrr itina ile tahmin yapilir
Ne zamankı goruntu gerekıyor tam olarak?Canım daha bebek oluşmamış o beslenme kesesi yolk salk bebeğin oluşsun bakalım hangi tarafta olusucak
Doktorum da erkek büyük ihtimal dedi canm nasip artık oğluma arkadaşErkek olabilir bacak arasında bi kabariklik duruyor gibi
Aaaa ne güzel merak ettim bak yaz bana cinsiyeti öğrenince ben de ili tane yeter diyodum ama bu da erkek kız için bi daha denemek isterim nasip bi bunu sağlıkla alalım da3kızım var canım hayırlısı
sık ilişkımı oldu canım bıraz anlatımısınAaaa ne güzel merak ettim bak yaz bana cinsiyeti öğrenince ben de ili tane yeter diyodum ama bu da erkek kız için bi daha denemek isterim nasip bi bunu sağlıkla alalım da
Ne zamankı goruntu gerekıyor tam olarak?[/QUOTE
7.HAFTADAN sonra
Erkek olabilirBenimki ne olabilir acaba çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?