- 25 Nisan 2017
- 15
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.461
Erkek cnmKızlar bakarmısınız? Tahminlerinizi bekliyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama henüz erken dedi. Üç hafta sonra kesinleşir dediEki Görüntüle 2096853
Kafasi solda erkek hayirli olsnEki Görüntüle 2098486 bende bende :)
Erkege benziyor hepinizin bebeginin kafasi solda benimde soldaKızlar bakarmısınız? Tahminlerinizi bekliyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama henüz erken dedi. Üç hafta sonra kesinleşir dediEki Görüntüle 2096853
Kizlar bise sorucam ama bu sagda solda olayi 8 haftaya kadar gecerli die biliorum cunku o haftadan sora bebek donuo hereket etmeye basliyo benim suan sagda kafasi ve erkekErkege benziyor hepinizin bebeginin kafasi solda benimde solda
gerçekten benim bebeğimde usg kağıdında kafası solda ve erkek acaba herkesde tutuyor mu buArkadaslar kese demek bebek ve suyunun hepsi demek eger bebegin kafasi usg kagidinda soldaysa erkek kafasi sagdaysa kiz diyorlar usg ye baktigimizda sag sol olarak gozukur benimde bir kizim var ikinciye hamileyim kizim usg kagidinda kafasi sagdaydi ikincisine bugun baktik 12 haftalik kfasi solda eger erkek olursa inanacam bu soylenene
Maalesef henüz belli değil 10. Haftadayım 13. Haftada kontrolüm var sence ne olur keseden anlıyor musunCinsiyet belli oldu mu merak ettim
Benim kızımda 41di canım o tutmuyorHcg 50 altındaysa erkek canım üstü kız
Eki Görüntüle 2121123 bu nedir acaba kizlar yorum
KızzBenim bebeğim ne tuhaf duruyor değilmi dik bir şekilde yatsana usagım uzan şöyle:) bu vajinal ultrason arkadaşlar varmı yorumlarınız tahminleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?