- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.501
Merhabalar Kizlar Benimde Ultrason rsmine gore tahminlerinizi alabilir miyim b 7 haftalik iken karindan ultrason ekledim Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayo nasip etsin cumlemize Heyecanla cinsiyetini bekliyorum
herhalde degil artk... pek yorum alamiyoruzKimse yok mu kizlar aktif degil mi artik buralar
ya cınsıyet konusunda acayıp meraklı oluyor ınsan ıkı ıhtımal var ama ıste sabırsızlık cok varherhalde degil artk... pek yorum alamiyoruz
Sonuc :)Merhaba ilk hamılelegımde beegım kesenın sagındaydı karından bakıldı bu teorıye gore kızdı ama oğlum oldu bugun ıkınxı bebegım ıcın gıttık kesenın tam solunda bu teorı bende ters işliyorsa kız :)bakalım sonuc ne olacak hayırlısı olsun :)
Kiza benziyor sankim ben bakinca öyle hissettim saglikli olmasu dilegiyleSlm kızlar benimkini de yorumlarısınız rica etsem 10 haftalik
Tşk ederim güzel dilekleriniz icinKiza benziyor sankim ben bakinca öyle hissettim saglikli olmasu dilegiyle
Merhaba sonuç olarak teori bende ters işliyor kızım olacak kısmetseSonuc :)
Saglikla gelsin benimde ters isledi puhahaa :)Merhaba sonuç olarak teori bende ters işliyor kızım olacak kısmetseilk hamılelıgımde oldugu gibi hiçbiri tutmadı bende yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?