- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.541
Bende merak ediyorum ama hesaplama yapamadm bir türlü.Kızlar hücre yenilenme testiyle cinsiyet belirleyen varmı doğruluk payı çok yüksekmiş ama bende tutmadı benmi beceremedim acaba bilen varmı aranızda
tecrübeli biri yardım etseBende merak ediyorum ama hesaplama yapamadm bir türlü.
Bana da bakar mısınız tam 8+0 karından bakıldı
Canim baska ilk utrasyon res yokmuBana da bakar mısınız tam 8+0
Maalesef bu ilk ve tekCanim baska ilk utrasyon res yokmu
Bu birz buyuk ama olsun bi tahminde bulunmmi istersen erkege benzetdimMaalesef bu ilk ve tek
Peki teşekkür ederim mutlaka atacağımBu birz buyuk ama olsun bi tahminde bulunmmi istersen erkege benzetdim
Am sen yine 11 12 13 hafta resimleri olunca at kesin yorumlarim
Canim daha erken bilyosun bu bir tahmin cnm kesedeki konumu...[QUOTE ="DenizZkabugu, post: 57860190, member: 865340"]Gmz1292 Merhaba canım 8+2 yim bende pek belli olmuyo ama rica etsem banada bakarmisin
Teşekkür ederim fikrini alayım dedim bende kesedeki konumuna göre kıza benzettim ilerleyen haftalarda danisirim tekrar canım çok saol[/QUOTE]Canim daha erken bilyosun bu bir tahmin cnm kesedeki konumu...
Kiz gibi
Hayirliolsun cnm
Kaç haftalik canım maşallah bebeğine
Aslinda suan 7+6 oldum ama doktora gittigimde 6+5ti canim kalp atisini duyduk o gun 2 gun geriden gelyodu snada masaallahh canim 9 haftalik olmussun heraldeKaç haftalik canım maşallah bebeğine
Sağlıklı büyüsünlerde geriden gelsede farketmez canim 8+4 ümAslinda suan 7+6 oldum ama doktora gittigimde 6+5ti canim kalp atisini duyduk o gun 2 gun geriden gelyodu snada masaallahh canim 9 haftalik olmussun heralde
Aynen canim ya insaalllah saglikla gelsinler buyusunlerSağlıklı büyüsünlerde geriden gelsede farketmez canim 8+4 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?