- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.581
Kiz canimKızlar düşüncelerinizi alabilir miyim
Teşekkürler canım.Dort tane oğlum var.insallah.tabiki ilk önce saglis sihhat.Kiz canim
Ikiz nasil oluyor bilmiyorum ama kesenin solundaysa erkek sagindaysa kiz oyle biliyorum burda ogrendim bendeBana da yorum yapar mısınız lütfen meleklerim 7 haftalık
Masallah rabbim gonlunuzdeki versin ins :)Teşekkürler canım.Dort tane oğlum var.insallah.tabiki ilk önce saglis sihhat.
Biliyorum canım bende öyle okudum biri bariz solda ama diğerini anlayamadım sizce o solda mı ortada mıIkiz nasil oluyor bilmiyorum ama kesenin solundaysa erkek sagindaysa kiz oyle biliyorum burda ogrendim bende
Saglikla gelsinler ins
Bence ikiside erkekBiliyorum canım bende öyle okudum biri bariz solda ama diğerini anlayamadım sizce o solda mı ortada mı
Ikiside kizEki Görüntüle 2223137 Eki Görüntüle 2223136 Tahmin edermisinz ikisi garklı kişinin
Tek resim olan doğru kız diğeri daha öğrenmedi :)Ikiside kiz
Kız galibaBunu yorumlar mısınız peki
Erkek sankiHavalianne__ canim kardewimin bebegi 12+1 tahminin nedir Eki Görüntüle 2223973 Eki Görüntüle 2223973
Havalianne__ canim kardewimin bebegi 12+1 tahminin nedir Eki Görüntüle 2223973 Eki Görüntüle 2223973
Eki Görüntüle 2223137 Eki Görüntüle 2223136 Tahmin edermisinz ikisi garklı kişinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?