Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar ben geldim tahmin isteyen etiketleyin, diğer türlü kaçırdığım oluyor.
İlk bebeyim olduğunda yorumlamıştın görünce hatırladım kız dedin ve evet kızım oldu umarım yakın zamanda hamile kalırım ve kızımın kardeşini de yorumlarsın

İnşallah canım hepimiz ben 4 aydır çalışıyorum sanırım yumurtalıklarım korunmakdan pasivleşti hamile kalamıyorum

Ben bu ay bal tarçın çörekotu karışımı yaptım sende yap, yumurtayı çatlatıyor. Ben yaptım bu ay, adet günümde kahverengi akıntı geldi sonra kesildi beyaza döndü hâlâ olmadım. 2 gün gecikme var şimdilik, göğüs ağrım adet günümden 15 gün önce başlamıştı, sonra adet olmama 4-5 gün kala ağrı gitti. Adet günü akşam kahve akıntı geldi adet sancısı gibi ağrım oldu, göğüs ağrım tekrar başladı. Ateşim yüksek sence var mıdır

İnşallah bence var olmasa bile vücut gelicek aya kendini hamileliye hazırlıyorsa gecikme ola biliyor

Havalianne__ canım benimkileri de yorumlar mısın ikiz ler karından ultrason 9 haftalıklar

Eklentiler

• 342456E7-9F12-4982-9457-03EF82D95E16.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 67
  • EC89EC45-A79E-443E-B9FE-C615673E456C.webp
    21 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar 12 haftalık benim cınsyetu de tahmın eder msnz

Eklentiler

• 20190119_113811.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…