- 7 Ocak 2019
- 33
- 39
- 38
- 45
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.641
Cok kucuk bir hafta sonraki foto olsa keske tam ortada cunku icimden kiz gibi gecti
Yorum için teşekkürler canım. 10 gün sonra yine gidixwm atarım omu da. Bak bu da kızımın o haftalardaki hali ben hiç benzetemedim ama kız olup farklı da olabilir mi ki ?Cok kucuk bir hafta sonraki foto olsa keske tam ortada cunku icimden kiz gibi gecti
Kizinizki kiz oldugu belli sagda ama erkek ya sola yakin usg cekiminden oyle cikmosYorum için teşekkürler canım. 10 gün sonra yine gidixwm atarım omu da. Bak bu da kızımın o haftalardaki hali ben hiç benzetemedim ama kız olup farklı da olabilir mi ki ?
Ben sağ olayını bebeğin kese içindeki durumuna göre sanıyordum. Kesenin sağda solda olması mo önemli ?Kizinizki kiz oldugu belli sagda ama erkek ya sola yakin usg cekiminden oyle cikmos
Valla bende burda ogrendim sagdaysa kiz soldaysa erkek benim kizim kesenin sagindaydi karnina tutuca solda yaniBen sağ olayını bebeğin kese içindeki durumuna göre sanıyordum. Kesenin sağda solda olması mo önemli ?
Anladım canım aynen bende öyle biliyorum ama zaten sana kızımın kesesini attığımda içinde bebek yok :) o yüzden dedim acaba başka bi şeye mi baktı diye. Neyse biraz daha büyüsün bakalım. Senin kızla erkekte keseler farklı mıydo? Kızda yuvarlak erkek de fasulye olurmuş çoğunlukla. Sende de öyle mi ?Valla bende burda ogrendim sagdaysa kiz soldaysa erkek benim kizim kesenin sagindaydi karnina tutuca solda yani
Simdi ise oglum olucakmis kesenin solundaydi karnima tutunca sagda oluyor yani usg kagidini karnima tutunca
Vajinaldr ise tam tersi imis
Ins anlatabildim
Kizda yuvarlakti bunda da once yuvarlakti sonra uval oldu canimAnladım canım aynen bende öyle biliyorum ama zaten sana kızımın kesesini attığımda içinde bebek yok :) o yüzden dedim acaba başka bi şeye mi baktı diye. Neyse biraz daha büyüsün bakalım. Senin kızla erkekte keseler farklı mıydo? Kızda yuvarlak erkek de fasulye olurmuş çoğunlukla. Sende de öyle mi ?
Anladım canım. Hayırlısı olsun artık. Ben erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak :)Kizda yuvarlakti bunda da once yuvarlakti sonra uval oldu canim
Havalianne__
Canim merhaba benim ultrason fotograflarima da bakabilir misin cinsiyet tahmini icin merak ediyorum. 3u de vajinal ultrason 5-6-9.haftalarda
Tek olan 5 haftalık ikili olan 9 haftalık karından ultrason bana da bir tahminde bulunurmusunHavalianne__
Teşekkür ederim. Kızım olsun çok isterimKız gibi
tesekkur ederim canimm bu gun ruyam da da erkek bebek vardi kucagimda :) tombis biseydi zor tasiyordumm. İlk bebegim kiz olsun cok istiyordum ama saglikli olsun da insallah hayirli evlat olsunnErkek gibi canım
Tewekkur ederimErkek gibi geldi bana
Kızlar ben sağdan yumurtlayip hamile kalmışım, kese hep sağ tarafımdaydı ilk 8+1'de falan. Şimdi 14+5 oldum, kese hafif soluma doğru kaymaya başladı. Bu normal mi, kese yer değiştirir mi? Cinsiyetle alakası olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?