- 13 Şubat 2019
- 4
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.701
Canım eylül annelerinde erkek gibi demiştin ramzi teorisine göre mi yorumluyorsun.bide hepsi karından usg. Bi foto daha atıyorum benim için bakar mısınKız gibi tatlım
Canım eylül annelerinde erkek gibi demiştin ramzi teorisine göre mi yorumluyorsun.bide hepsi karından usg. Bi foto daha atıyorum benim için bakar mısın
Canım eylül annelerinde erkek gibi demiştin ramzi teorisine göre mi yorumluyorsun.bide hepsi karından usg. Bi foto daha atıyorum benim için bakar mısın
Olsun yine de tahminleri duymak bile insanı mutlu ediyor.Amin inşallah canım benim Allah razı olsun.Canim ben cok anlamiyorum oylesjne yorum yapiyorum :))erkek gibi geldi bana saglikla al kucağına insallah
Ilk bebeginmiOlsun yine de tahminleri duymak bile insanı mutlu ediyor.Amin inşallah canım benim Allah razı olsun.
Evet o yuzden çok heyecanla bekliyorum.Ilk bebeginmi
Az kalmis cnm ogrenmene gonlundeki olsun insallah sagliklaEvet o yuzden çok heyecanla bekliyorum.
Az kalmis cnm ogrenmene gonlundeki olsun insallah saglikla
Amin inşallah haftaya kontrolüm var merakla bekliyorum.
Ilk bebeğim olduğu için sağlikli olsunda cinsiyeti hiç mühim değil.
Senin bebeğin var mi ?
Vaginal bakıldı hayırlısı olsun inşallah.Çok teşekkür ederim yorumun için haftaya doktor bakalim tahminde bulunacak mıUsg karından ise kız gibi, vajinal bakıldı ise erkek gibi.
Evet cnm 2 oglum var benim 11 ve 2 bucuk yasinda...bende kismetse 3 sene sonra bir kizcem olsun istiyorum ama saglikli olmasi tabiki en onemlisi...sen hamissin benim icinde dua et olurmu istedigimiz zaman hayirlisinile saglikli bir kizim olsun 2 böceğime bir cicek gelsin insallah
Usg karından ise kız gibi, vajinal bakıldı ise erkek gibi.
Teşekkür ederim öğrenince yazarım canımKız gibi canım
Kızlar ya doktor bır turlu net dıyemıyr sızce nedırUsg karından ise kız gibi, vajinal bakıldı ise erkek gibi.
Kızlar ya doktor bır turlu net dıyemıyr sızce nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?