- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.741
Bugün doktora gittik canım, erkekmiş :) Allah herkese sağlıklı, hayırlı bir şekilde gönlünden geçeni nasip etsin.Sagdan erkek diyorlar ama nuba gore ben kiz diyorum bakalim ogrenince yaz mutlaka
Rica ederim canimEli ayağı düzgün sağlıklı olsun İnan hiç farketmez. Benimki sadece merak :) ilk kızımda hiç bakmadım böyle seylere. Hissetmiştim. 1 ay sonra zaten doktorum dA tahminde bulunur yüksek ihtimal ama yine atarım buraya nubunu. Sağol kuzum
Bugün doktora gittik canım, erkekmiş :) Allah herkese sağlıklı, hayırlı bir şekilde gönlünden geçeni nasip etsin.
Kızlar benim ultrasyonada bakar mısınız Allah hayırlısını nasip etsin ama merak işte
Amin cnm sağlıklı sıhhatli olsun inşallah cümlemizin yavrularıKeseye gore erkek oluyor sanirim cnm hayirlisi olsun
Karındansa erkek gibi. Gönlünden gecen neyse o olsun inşallahKızlar benim ultrasyonada bakar mısınız Allah hayırlısını nasip etsin ama merak işte
Hayırlısı olsun inşallah cnm sağlıklı sıhhatli teşekkür ederim yorum yaptığın içinKarındansa erkek gibi. Gönlünden gecen neyse o olsun inşallah
Erkek hissettim canım, hayırlı olsun :)Kızlar benim ultrasyonada bakar mısınız Allah hayırlısını nasip etsin ama merak işte
Teşekkür ederim cnm hayırlısıErkek hissettim canım, hayırlı olsun :)
Rica ederim canımHayırlısı olsun inşallah cnm sağlıklı sıhhatli teşekkür ederim yorum yaptığın için
Merhaba bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum bir kızım var ama merak ettim nub a göre nasıl anlıyorsunuz canım? Usg de sol taraf ya da sag taraf diye cinsiyet okumustum ama bende son 2 kontrolumde tekinde sola daha yakın tekinde saga daha yakın çıktı karından bakıldı bnm de kafam karıstıCanim kesenin icindeki bebege gore yorumluyoruz canim.
Baktim kizinda tam aksi olmur:)
Ben kese konumundan cok nuba daha cok inaniyorum
Biraz bekle nub yanlis cikanlarda oldu
Benim kardesim bebgi kese konumuda nubda kiz diyodu .Simdi bir yasinda oglu var
Insallah gonlundeki neyse Rabbim onu sana lutf etsin..:)
Uktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlarizMerhaba bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum bir kızım var ama merak ettim nub a göre nasıl anlıyorsunuz canım? Usg de sol taraf ya da sag taraf diye cinsiyet okumustum ama bende son 2 kontrolumde tekinde sola daha yakın tekinde saga daha yakın çıktı karından bakıldı bnm de kafam karıstı
Canım benim ki ne bi bakar mısın altı haftalık henüzUktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlariz
Canim 6haftada dogru cikmiyorCanım benim ki ne bi bakar mısın altı haftalık henüz
Altıdan da küçük aslında değerim düşük çıktı soldan yumurtlayın ca ne oluyodu erkek miCanim 6haftada dogru cikmiyor
7haftadan sonrasi dogru
Soldan yumurtlamissin
Hayir onun cinsiyetle bi alakasi yokAltıdan da küçük aslında değerim düşük çıktı soldan yumurtlayın ca ne oluyodu erkek mi
Ayyy iki oğlum var kız doğsun içine Canım hayırlısı tabi bi arkadaş da kız dedi bakalım ne çıkacakHayir onun cinsiyetle bi alakasi yok
Ama sana gore icime dogan erkek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?