- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.681
Ben kız diyorum :)Kızlar bugunden sıcak sıcak 8 haftalık fotoğrafımız bizede bir yorum teyzeleri
Ben kız diyorum :)
Benim eşim 4 erkek. Sülale çoğunluk erkek. Bizde 5 kızız. Sülale kız çoğunluklu :) onla bi ilgisi yok bence :)Hayırlısı inşallah
Ama kac kisiye hamileyim desem senin kızın olacak icimden öyle geciyor dedi. Benimse pek umudum yok çünkü eşimin tarafı kız özürlü
Benim eşim 4 erkek. Sülale çoğunluk erkek. Bizde 5 kızız. Sülale kız çoğunluklu :) onla bi ilgisi yok bence :)
Tabi canım. Aynen öyle. Hele ilkse hiç farketmiyor. Yeterli eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı olsun.Mutlaka yoktur ama ne bileyim kuzenlerinde erkek kardeslerinde de cogunluk kız olunca pek ihtimal vermiyorum niyeyse
Ya benim tek duam sağlıklı hayırlı evlat olması aslında yoksa ikiside can
Tabi canım. Aynen öyle. Hele ilkse hiç farketmiyor. Yeterli eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı olsun.
Kiz diyorumTahmin hissiyat sizce nedir hanimlar.
Karından ultrason sağda olunca kız yazmışlar genelde. Amaç eğlenmek :)Yorumlardan anladığım erkek bebek. Tam bilmiyorum bende ama böyle olunca erkek yazıyorlar
Kızlar bir yorum alabilir miyiz?
Haftaya randevum var canım, ben de çok merak ediyorum, öğrenir öğrenmez yazarım :)Cnm.burfada erkek gibi sanki artikbisi demistr dr herhalde merak.ediyorim çok :)
Tamam canim yorumlariz :)Yorum için sağol canım 8 haftalıkken yine gidicem yine atarım olur mu :)
Merhaba benimkine de yorum yazar mısjnızTamam canim yorumlariz :)
Merhaba benimkine de yorum yazar mısjnız
Merhaba benimkine de yorum yazar mısjnız
Erkwk gibiMerhaba benimkine de yorum yazar mısjnız
Bi de takvimle bakıyordunuz sanki ordanda bakabilir misinizErkwk gibi
Kız gibi tatlım
Slvtster merhaba sen beni hatrlamissindir muhakkak rumuzum farklıydı bir zamanlar ben kiz sen erkek istiyordun senin kiz benim erkke oldi bebegim...masallah 4.cesaret etmissin cnm tebrik ederim allah gonlune gore versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?