- 11 Mayıs 2019
- 91
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.921
Erkek gibi canım buKıııızzzlaaaar yine ben ❤❤
9+0 olmamız gerek ama ultrasonda 9+6 çıktık :) cinsiyet tahmini nedir? :)))
Canım şu an 16+5 hamileyim doktor erkek dedi :) teşekkür ederim tahminin içinErkek gibi canım bu
Yaa iyi hadi çok sevindim saglıkla gelsin. Erkek bebek hemen şekil alırmış seninde öyle olmuş. Benimde hemen şekillendi ama cinsiyeti henüz belli değil 11 haftalık :)Canım şu an 16+5 hamileyim doktor erkek dedi :) teşekkür ederim tahminin için
Ben 11+3 te öğrendim cinsiyeti :) :)Yaa iyi hadi çok sevindim saglıkla gelsin. Erkek bebek hemen şekil alırmış seninde öyle olmuş. Benimde hemen şekillendi ama cinsiyeti henüz belli değil 11 haftalık :)
Yaa inşallah bende ögrenirim 2 'li teste gidinceBen 11+3 te öğrendim cinsiyeti :) :)
İnşallah canım :)Yaa inşallah bende ögrenirim 2 'li teste gidince
Karından usg ise erkek. Vajinal ise kız canımkızlar selam bende yorum bekliyorum sizlerden :) konu sahibi olarak sizde yardımcı olursunuz artıkHavalianne__ Eki Görüntüle 2273394
Erkek bence canım
Erken şekillenmiş erkek gibi benceKızlar benimkinde bakar mısınız 9 haftalık
Kız gibi canımKızlar ben de 10. Haftamdayım bana da tahminde bulunabilir misiniz
Karın usg ise erkek gibiCanlar lütfen bana da bir yorum yapın.
hele şükür bir cevap geldiKarından usg ise erkek. Vajinal ise kız canım
Bana erkek gibi geldi canımhele şükür bir cevap geldievet karından
hadi inşallah tutar şuan takvime göre 9 usg ye göre 8. haftamdayım 24 haziran da gösterirse ögrenicem inşallah yazarımmmBana erkek gibi geldi canım☺ bu benim kızımda da oğlumda da tuttu. Sende de tutar inşallah ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?