- 11 Mayıs 2019
- 91
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.961
Canım şimdi buldum seni. Erkek bebek 9 haftada şekillenmiş olması gerekiyor tam şekil almamış gibi ama teoriye göre solda o yüzden erkek gibiKizlar banada yorum lutfen 1.resim 6 haftalik vajinal
2.resim 7 haftalik karindan usg
3 resimde 9 haftalik karindan yorumlarsaniz cok sevinirimmm
Aminn sagol canim benim yorumun icin 1 kizim var hayirlisi buda erkek olsun cok isterimCanım şimdi buldum seni. Erkek bebek 9 haftada şekillenmiş olması gerekiyor tam şekil almamış gibi ama teoriye göre solda o yüzden erkek gibihayırlısı olsun inşallah ❤
İnşallah canım herkesin gönlündeki olsunAminn sagol canim benim yorumun icin 1 kizim var hayirlisi buda erkek olsun cok isterimhayirlisi olsun saglikli olsun ALLAH olmayanlarada nasip etsin INSALLAH ❤
Meraba canım kız gibi geldi banaKizlar kactir yaziyorum banada yorum lutfen 1.resim 9.hafta 2.resim 7.hafta canlar ikiside karindan usgEki Görüntüle 2273824
Kız gibi geldi bana canım gönlüne göre olsun inşallahEki Görüntüle 2273927 buda bugün ki hali karından usg :) yorumlarınızı alayımm kızlar :)
Kiz az once kesedeki konuma gore erkek dedin simdi kiz dedin acaba yanlis kisiyemi yazdinMeraba canım kız gibi geldi banaAllah gönlüne göre versin saglıkla inşallah ❤
eminmisin canım geçen hafta da ki görütnye herkes erkek gibi dedi yanlış yorumlamış olabilirmisin fotoları karıştırıpKız gibi geldi bana canım gönlüne göre olsun inşallah❤
Canım 9. Haftada degil misin. Erkek bebek 9'da şekillenmiş olması gerekiyor. Ama tam şekillenmemiş o yüzden kız gibi geldi şimdi deKız gibi geldi bana canım gönlüne göre olsun inşallah
Kesede solda erkek gibi duruyor ama bebek şeklini daha almamış canım o yüzden şimdi bakınca kız gibi geldi hayırlısı olsunKiz az once kesedeki konuma gore erkek dedin simdi kiz dedin acaba yanlis kisiyemi yazdin
Canım çok pardon karıştırdım heralde yazarken seniKiz az once kesedeki konuma gore erkek dedin simdi kiz dedin acaba yanlis kisiyemi yazdin
Himm hadi bakalim hayirlisiCanım 9. Haftada degil misin. Erkek bebek 9'da şekillenmiş olması gerekiyor. Ama tam şekillenmemiş o yüzden kız gibi geldi şimdi de
Benimde var 9 haftalık usg fotografım daha şekillenmiş gibi ama Allah bilir artık saglıklı olsunlardaHimm hadi bakalim hayirlisi
Kafam karisti benim bak sana atiyorum resimleri 1.vajinal 6 haftalikHepsine bakarken benim kafam karıştı. Ben erken şekillenmiş olmasına ve keseye göre sagda veya solda olmasına bakıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah❤bende öyle merakla cinsiyetini bekliyorum bebişin
Evet canım seninde solda duruyor ama şekli görünmüyor belki usg'nin kalitesiyle alakalı bişeydir. Erkek bebiş istiyorsan öyle olur inşallahKafam karisti benim bak sana atiyorum resimleri 1.vajinal 6 haftalik
2.karin 7 haftalik
3.karin 9 haftalik
Buna gore bak tahminde bulun olurmu skmak istemiyorum ama tahminlerin guzel senin
At canim bu devlet hastanesi usg si cokta iyi degil demisti dr Insallah bu ay ozele gidicem daha net olur sanirim ozeldeki hayirlisi ALLAH gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin nasip etsin InsallahEvet canım seninde solda duruyor ama şekli görünmüyor belki usg'nin kalitesiyle alakalı bişeydir. Erkek bebiş istiyorsan öyle olur inşallahistersen benimkini atayım 9 haftalık ama benimde cinsiyet belli degil daha
Meraba canım kız gibi geldi banaAllah gönlüne göre versin saglıkla inşallah
Aynen canım ondanda kaynaklı olabilirrr. Sen tekrar git gel bakalım o zman tekrar bakarızAt canim bu devlet hastanesi usg si cokta iyi degil demisti dr Insallah bu ay ozele gidicem daha net olur sanirim ozeldeki hayirlisi ALLAH gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin nasip etsin Insallah
Amin cnm insallah tekrar cok tsk ederimBekliyorum mutlaka haberlerini canım. Saglıkla gelsin bebegin ♥♥
Ay Masallah evet seninki cok net bakalim bende bir gideyim cuma gunu olmadi haftaya gitcem kiset hayirlisi olsun herseyinAynen canım ondanda kaynaklı olabilirrr. Sen tekrar git gel bakalım o zman tekrar bakarız
İnşallah canım ilk bebegin miAy Masallah evet seninki cok net bakalim bende bir gideyim cuma gunu olmadi haftaya gitcem kiset hayirlisi olsun herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?