- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.041
Canim tek bir doktora gitme ve en önemlisi stresten uzak dur
Hap gunde 2 adet 50 mg 5 gun boyunca ictim bitti 3 gun sonra catlatma ignesi ve 10.saatten itibaren adete kadar hergun iliski ve sonuc ikinciye gebeyimYan etkisi oldumu ve hangi sene kullandin klomen ignemi hapmi
Hap gunde 2 adet 50 mg 5 gun boyunca ictim bitti 3 gun sonra catlatma ignesi ve 10.saatten itibaren adete kadar hergun iliski ve sonuc ikinciye gebeyim
Yan etkisi hicbirsey olmadi yumurtladim hemde 3 tane ikiz olma sansi yuksekti ama catlatma ignesiniberken olmusum 4 5 gun sonra olsaymisim ikiz hatta ucuzum olacakti ama Allaha hamd olsun olana 3.yude klomenle kalmayi dusunuyorum kismetse bak dene en fazla o ay yumurta olmaz bi suru arkadasiminin ikinci 3.ay kesinlikle olduBirakiyorum bu kadini zaten biktirdi beni yaş yaş yaş onun yuzunden kendimi yasli hissediyorum ki kimse yasima inanmaz nomalde genc gosteririm artik gitmem ona kimseye gitmiycem
35 canim ama komsularim hep 40 41 42 ve hepsi gebe suanCok iyimis hayirli ugurlu saglikli olsun kac yasindasin
Yan etkisi hicbirsey olmadi yumurtladim hemde 3 tane ikiz olma sansi yuksekti ama catlatma ignesiniberken olmusum 4 5 gun sonra olsaymisim ikiz hatta ucuzum olacakti ama Allaha hamd olsun olana 3.yude klomenle kalmayi dusunuyorum kismetse bak dene en fazla o ay yumurta olmaz bi suru arkadasiminin ikinci 3.ay kesinlikle oldu
Canim benim umut verdin bana cok saol doktorumu degistip deniycem35 canim ama komsularim hep 40 41 42 ve hepsi gebe suan
Karından ise kız, vajinal ise erkek
Degis canim degis bir o kadar daha vakit kaybettirmis sana eminim paranida yemistir zaten varya sirf para bazilarinin meslekle alakasi yokAma doktor komtrolunde olmasi lazi benim doktorum olmaz diyor vermiyor oyle bisey yok diyor bugun istedim hatta olmaz dedi ben en iyisi baskandoktora gideyim
Degis canim degis bir o kadar daha vakit kaybettirmis sana eminim paranida yemistir zaten varya sirf para bazilarinin meslekle alakasi yok
Bana sorarsan gitme ona ben tup bebek diye gittim bana once bir klomen deneyelim tuplere bakalim tikanikmi degilmi dedi ve klomeni verdi tuplere bakmaya bile gerek kalmadi tabi once Kurban oldugum ALLAHIM nasip etti dr sadece araci gecen gun 46 yasinda bi kadin vardi dr sirasinda 8 aylikti Masallah dedim cok ugrastinizmi hayir dedi ilk demede oldu tup bebek yapmis oda kktc ye gitmeyi hic dusundunmu canim orda bircok teknik var vakit kaybetmemis olursun hicbisey yapmasanda telefonda gorus bir anlat durumunu tedavi gecmisini onlar sana gerekeni soyler15,000 binden fazlangitti simdi gel 2. Deneyelim diyor
Evet karın usg.teşekkür ederimKarın usg ise erkek gibi
Bana sorarsan gitme ona ben tup bebek diye gittim bana once bir klomen deneyelim tuplere bakalim tikanikmi degilmi dedi ve klomeni verdi tuplere bakmaya bile gerek kalmadi tabi once Kurban oldugum ALLAHIM nasip etti dr sadece araci gecen gun 46 yasinda bi kadin vardi dr sirasinda 8 aylikti Masallah dedim cok ugrastinizmi hayir dedi ilk demede oldu tup bebek yapmis oda kktc ye gitmeyi hic dusundunmu canim orda bircok teknik var vakit kaybetmemis olursun hicbisey yapmasanda telefonda gorus bir anlat durumunu tedavi gecmisini onlar sana gerekeni soyler
Hakkinda hayirlisi canim ama bence klomeni muhakak dene ne kaybediceksinkiBir kac ay bisey denemiycem sonra baska doktora gitmeyi dusunuyorum..
Erkege benziyor benceKizlar 8 haftalik burada yukarida da kesedeki yeri daha cok belli oluyor ne diyorsunuz tahmini olarak
Karından ise kız vajinal ise erkekKızlarrrrrrrrr merhaba sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?