Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Birakiyorum bu kadini zaten biktirdi beni yaş yaş yaş onun yuzunden kendimi yasli hissediyorum ki kimse yasima inanmaz nomalde genc gosteririm artik gitmem ona kimseye gitmiycem
Yan etkisi hicbirsey olmadi yumurtladim hemde 3 tane ikiz olma sansi yuksekti ama catlatma ignesiniberken olmusum 4 5 gun sonra olsaymisim ikiz hatta ucuzum olacakti ama Allaha hamd olsun olana 3.yude klomenle kalmayi dusunuyorum kismetse bak dene en fazla o ay yumurta olmaz bi suru arkadasiminin ikinci 3.ay kesinlikle oldu

Ama doktor komtrolunde olmasi lazi benim doktorum olmaz diyor vermiyor oyle bisey yok diyor bugun istedim hatta olmaz dedi ben en iyisi baskandoktora gideyim

Kese derken
Ultrasondaki görüntü mü anlamadım
Bizim bebek maşallah hareketliymiş doktor dedi
Biz de gördüğümüzde devamlı hareket halindeydi
Gerçi yönü demek istediniz sanırım

15,000 binden fazlangitti simdi gel 2. Deneyelim diyor
Bana sorarsan gitme ona ben tup bebek diye gittim bana once bir klomen deneyelim tuplere bakalim tikanikmi degilmi dedi ve klomeni verdi tuplere bakmaya bile gerek kalmadi tabi once Kurban oldugum ALLAHIM nasip etti dr sadece araci gecen gun 46 yasinda bi kadin vardi dr sirasinda 8 aylikti Masallah dedim cok ugrastinizmi hayir dedi ilk demede oldu tup bebek yapmis oda kktc ye gitmeyi hic dusundunmu canim orda bircok teknik var vakit kaybetmemis olursun hicbisey yapmasanda telefonda gorus bir anlat durumunu tedavi gecmisini onlar sana gerekeni soyler

Bir kac ay bisey denemiycem sonra baska doktora gitmeyi dusunuyorum..

Kızlarrrrrrrrr merhaba sizce ??

Eklentiler

• f1110f9f-9877-4741-8e84-7bac86c82952.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…