Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 17 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190529-225538.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_20190529-171926.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20190529-172308.webp
    31 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20190530-145048.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 111
Canım bi yöntem var onu dener misin ??

Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
  • Anne adayı sırt üstü yatırılır.
  • Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
  • Yüzüğün sallanışına bakılır.
  • Yüzük dairesel şekilde dönüyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
  • Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.

En azından senin yakında belli olacak bakalım bu geçmişte çok kullanılan yöntem doğru göstericek mi

Arkdslar benim size bi sorum olck 11 haftalk hmileym ruyamda erkek cocugumn olacagni gordum ismini de yunus emre koymusum. Daha once bu ismi hicbiseklde dusunmedim etrafmda da hic yunus emre yok . erkek cocugu takintimda yok saglkli olsunda.
Esim istemedi o erkek olrsa alper koyalim diyo ve baya kararli. Batil bi inanc olrk Ruyamda gordgm ismi koymam gerektgini dusunyrm dini acidan . yani boyle seyler yasayaniniz oldumu ne ypmalym esimi ikna edemiyorm isim konusunda cok canim skldi. Tabi bu durumda erkek olursa yani . biraz karisik anlattm ama yardimci olursanz sevinirm

Canimm olur denerimm unutabilirim ama yazmayi sen bana hatirlat sonucu sanada soylerim

Klomeni gercekten kafaniza gore kullanmayin. Ben doktor kontrolunde kullanmama ragmen tovbe ettim. Zaten yarida biraktim . Boyle bisey var ...ovaryan hiperstimulasyon sendromu(OHSS) denilen bir komplikasyon yaratabilirler. Neyse ki klomen ile OHSS gelişmesi çok nadirdir , gelişse bile çoğu zaman hafif düzeyde kalır ve ayaktan tedavi edilir. Ciddi OHSS ise hasta hayatını tehlikeye atabilecek bir tıbbi durumdur ve hastaneye yatarak tedavi edilmesi gerekir.... ben biraktiktan sonra agrilar falan gecti ama adim atamiyodum. Israrla kullansam.daha kotu olabilirdi

7+2 karından usg sizce cinsiyet nedir

Eklentiler

• IMG_20190601_161843.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20190601_161820.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20190601_161815.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 72
Canim zaten kafasina gore kullanabilecegi birsey degil hormon ilaci sonucta ben drnu degismesini gidecegi dr a klomen kullanmak istedigini soylemesini soyluyorum ayrica burda klomenle gebe kalma diye bir suru post var ve hic kimsede senin bahsettigin sey olmuyor bildigim tek yan etkisi 6 ay ve uzeri kullanimda yumurtlamayi tembellestirebilir yani klomensiz yumurtlayamamak zaten dr larin cogu 6 ay denetiyor ve catlatma ignesi olmasa kist olusabilir genellikle yumurtalik kistleri kendiliginden yok olabilen kistler olmasina ragman kisa sureligine skinti yasatabilir 6 ay sonrasinda vermiyor bu arkadasin dr u hicbirsey yapmadan direk tup bebek denemis ki benim drm tup bebekte bile once klomen veriyor hem kadina hem erkege saglikli yumurta elde edebilmek icin ardindan topladigi yumurtalari dolluyor yani sagliksiz ve az yumurtlama sansini azaltiyor ki bu dedigim dr a yurt disindan dahi bi cok kisi geliyor 233 bebegi oldu adamin ayrica catlatma ignesinide yine dr yumurtlamaya gore yapiyor yani kafasina gore git eczaneden al ic degil ama ben israrla kullanmasindan denemesinden yanayim bilmiyorum ben ve bi cok arkadasim faydasini gorduk bu arkadasinda gormesini istoyorum

Hanımlar günaydın dün kontrole gittim 9+3 karından usg tahminlerinizi heyecanla bekliyorum Eki Görüntüle 2276257
Canim bana gore erkek ama benim de bu sekilde bana kiz dedi burdaki arkadaslar suan 10+4gunluk olduk sabirsizlikla bende ogrenmeyi bekliyorum cuma kontrolum var tahmin istiycem dr dan soylerse Insallah

Canim bana gore erkek ama benim de bu sekilde bana kiz dedi burdaki arkadaslar suan 10+4gunluk olduk sabirsizlikla bende ogrenmeyi bekliyorum cuma kontrolum var tahmin istiycem dr dan soylerse Insallah
Hadi inşallah tahminde bulunursa beni de etiketle mutlaka cunku bende cok merak ediyorum bir an once ogreneyim sonra rahat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…