- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.061
Karından sa kızKızlarrrrrrrrr merhaba sizce ??
AyyyyyyyyyyyyKarından sa kız
Canım bi yöntem var onu dener misin ??Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 17 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Sonucu yaz mutlaka bu teori tutmayanda çok canımAyyyyyyyyyyyy
Canimm olur denerimm unutabilirim ama yazmayi sen bana hatirlat sonucu sanada soylerimCanım bi yöntem var onu dener misin ??
Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
- Anne adayı sırt üstü yatırılır.
- Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
- Yüzüğün sallanışına bakılır.
- Yüzük dairesel şekilde dönüyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
- Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.
Denedin mi?Canimm olur denerimm unutabilirim ama yazmayi sen bana hatirlat sonucu sanada soylerim
Bence erkek
Klomeni gercekten kafaniza gore kullanmayin. Ben doktor kontrolunde kullanmama ragmen tovbe ettim. Zaten yarida biraktim . Boyle bisey var ...ovaryan hiperstimulasyon sendromu(OHSS) denilen bir komplikasyon yaratabilirler. Neyse ki klomen ile OHSS gelişmesi çok nadirdir , gelişse bile çoğu zaman hafif düzeyde kalır ve ayaktan tedavi edilir. Ciddi OHSS ise hasta hayatını tehlikeye atabilecek bir tıbbi durumdur ve hastaneye yatarak tedavi edilmesi gerekir.... ben biraktiktan sonra agrilar falan gecti ama adim atamiyodum. Israrla kullansam.daha kotu olabilirdi41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir den
Klomen dedim kullandirmiyor ben vermem diyor cok zararliymis
Canim zaten kafasina gore kullanabilecegi birsey degil hormon ilaci sonucta ben drnu degismesini gidecegi dr a klomen kullanmak istedigini soylemesini soyluyorum ayrica burda klomenle gebe kalma diye bir suru post var ve hic kimsede senin bahsettigin sey olmuyor bildigim tek yan etkisi 6 ay ve uzeri kullanimda yumurtlamayi tembellestirebilir yani klomensiz yumurtlayamamak zaten dr larin cogu 6 ay denetiyor ve catlatma ignesi olmasa kist olusabilir genellikle yumurtalik kistleri kendiliginden yok olabilen kistler olmasina ragman kisa sureligine skinti yasatabilir 6 ay sonrasinda vermiyor bu arkadasin dr u hicbirsey yapmadan direk tup bebek denemis ki benim drm tup bebekte bile once klomen veriyor hem kadina hem erkege saglikli yumurta elde edebilmek icin ardindan topladigi yumurtalari dolluyor yani sagliksiz ve az yumurtlama sansini azaltiyor ki bu dedigim dr a yurt disindan dahi bi cok kisi geliyor 233 bebegi oldu adamin ayrica catlatma ignesinide yine dr yumurtlamaya gore yapiyor yani kafasina gore git eczaneden al ic degil ama ben israrla kullanmasindan denemesinden yanayim bilmiyorum ben ve bi cok arkadasim faydasini gorduk bu arkadasinda gormesini istoyorumKlomeni gercekten kafaniza gore kullanmayin. Ben doktor kontrolunde kullanmama ragmen tovbe ettim. Zaten yarida biraktim . Boyle bisey var ...ovaryan hiperstimulasyon sendromu(OHSS) denilen bir komplikasyon yaratabilirler. Neyse ki klomen ile OHSS gelişmesi çok nadirdir , gelişse bile çoğu zaman hafif düzeyde kalır ve ayaktan tedavi edilir. Ciddi OHSS ise hasta hayatını tehlikeye atabilecek bir tıbbi durumdur ve hastaneye yatarak tedavi edilmesi gerekir.... ben biraktiktan sonra agrilar falan gecti ama adim atamiyodum. Israrla kullansam.daha kotu olabilirdi
Canim bana gore erkek ama benim de bu sekilde bana kiz dedi burdaki arkadaslar suan 10+4gunluk olduk sabirsizlikla bende ogrenmeyi bekliyorum cuma kontrolum var tahmin istiycem dr dan soylerse InsallahHanımlar günaydın dün kontrole gittim 9+3 karından usg tahminlerinizi heyecanla bekliyorumEki Görüntüle 2276257
Hadi inşallah tahminde bulunursa beni de etiketle mutlaka cunku bende cok merak ediyorum bir an once ogreneyim sonra rahat edicemCanim bana gore erkek ama benim de bu sekilde bana kiz dedi burdaki arkadaslar suan 10+4gunluk olduk sabirsizlikla bende ogrenmeyi bekliyorum cuma kontrolum var tahmin istiycem dr dan soylerse Insallah
Tamm etiketliycemHadi inşallah tahminde bulunursa beni de etiketle mutlaka cunku bende cok merak ediyorum bir an once ogreneyim sonra rahat edicem
Canim resmi tatil diye bugunde dr yokmus ozel izin almis gorunemedim pazartesine kaldi artikHadi inşallah tahminde bulunursa beni de etiketle mutlaka cunku bende cok merak ediyorum bir an once ogreneyim sonra rahat edicem
Canim resmi tatil diye bugunde dr yokmus ozel izin almis gorunemedim pazartesine kaldi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?