- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.081
Aynen ay kiz cok guldum cok yasa sen emişans işte, neyse kemal sunal misali şunun şurasında pazartesiye ne kaldı
Bugun gittim canim hicbisey soyleyemem dedi bebegim cok hareketliydi inanamazsin bi an bile durmadi dr bile sasirdi ikili tarama testi verdi o zaman tahmin yapariz dedişans işte, neyse kemal sunal misali şunun şurasında pazartesiye ne kaldı
oooo yine başka bahara sallandı bekle durBugun gittim canim hicbisey soyleyemem dedi bebegim cok hareketliydi inanamazsin bi an bile durmadi dr bile sasirdi ikili tarama testi verdi o zaman tahmin yapariz dedi
karından usg ise erkek gibi , hızlı şekil almış birde o yönden de erkek olabilir :)Bacılar bize de bir el atın sizce ne cinsiyeti 8 haftalık fasulyem
karından usg ise erkek gibi , hızlı şekil almış birde o yönden de erkek olabilir :)
Hadi Insallah sen ogrenirsin en azindan bir tahmin alirsin da banada bir isik olur ben yarin ikili taramaya gidicem Allah nasip ederse belki orda bisey soylerler bi ihtimaloooo yine başka bahara sallandı bekle durya ben 10+1 im bugün 21 inde randevu aldım bodruma tatile gidicem bodrum da devlet hastanesine o zaman 11+5 olmuş olucam bana söylemeleri imkansız o zaman 24 ünde 12+1 olmuş oluyrum eşimin dogum günü sırf o zaman a yetişsin süpriz yapıyım diye istiyorum
benimde daha cinsiyetim belli degil 2 haftaya ögrenmiş olurum inşallah banada hep erkek dediler benimde ilk cocugum hiç farketmez ama erkek biraz daha agır basıyor nedenseAyyy yorumunuz için teşekkür ederim bir kıIm var Oğluş da olsa kızış da olsa kabulüm her türlü sevineceğim ama bence çok heyecanlı bu ara erkek isimleri bakmaya başlayayım o zaman
ikili teste kesin birşeyler söylerler ya haberdar et mutlaka yine heyecan ile seni bekliyorumHadi Insallah sen ogrenirsin en azindan bir tahmin alirsin da banada bir isik olur ben yarin ikili taramaya gidicem Allah nasip ederse belki orda bisey soylerler bi ihtimal
%85 kızKızlarrrrr sizce ?❤
Kaćinci haftada belli oldu acabaCanım benim cinsiyet belli oldu oglusum geliyor kese konumuna gore de erkek diyorlardı tuttusenin ki ne durum da öğrendin mi A Anneolmakmucize
Canim benim dr kiz dedi ama kesin olarak 16.hafta soyleyebilirim dedi ilk kizimda da bu dr soylemisti ve dogru cikti senin son usgn varmi varsa atarmisin hayirli olsun bebislerimiz bu arada kacinci haftadasinCanım benim cinsiyet belli oldu oglusum geliyor kese konumuna gore de erkek diyorlardı tuttusenin ki ne durum da öğrendin mi A Anneolmakmucize
13. haftadayım tam olarak valla benim doktor gayet net konuştuCanim benim dr kiz dedi ama kesin olarak 16.hafta soyleyebilirim dedi ilk kizimda da bu dr soylemisti ve dogru cikti senin son usgn varmi varsa atarmisin hayirli olsun bebislerimiz bu arada kacinci haftadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?