Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bugun gittim canim hicbisey soyleyemem dedi bebegim cok hareketliydi inanamazsin bi an bile durmadi dr bile sasirdi ikili tarama testi verdi o zaman tahmin yapariz dedi
oooo yine başka bahara sallandı bekle dur ya ben 10+1 im bugün 21 inde randevu aldım bodruma tatile gidicem bodrum da devlet hastanesine o zaman 11+5 olmuş olucam bana söylemeleri imkansız o zaman 24 ünde 12+1 olmuş oluyrum eşimin dogum günü sırf o zaman a yetişsin süpriz yapıyım diye istiyorum

Merhaba hanımlar
6+5 ultrason görüntüsü yorumlanabiliyor mu?

Eklentiler

• IMG_0483.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 83
Bacılar bize de bir el atın sizce ne cinsiyeti 8 haftalık fasulyem

Eklentiler

• 15602596281202089516133445677967.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 64
Sanırım buraya kimse bakmıyor bugün girdiğim ultrasonda bu şekilde 7+2

Eklentiler

• IMG_0497.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar benimkiler ikiz sizce nedir biri sol tarafta ama digeri ortada bilemedim 9 haftaliklar miniklerim

Eklentiler

• 1560261673474-1243314702.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 49
karından usg ise erkek gibi , hızlı şekil almış birde o yönden de erkek olabilir :)

Ayyy yorumunuz için teşekkür ederim bir kıIm var Oğluş da olsa kızış da olsa kabulüm her türlü sevineceğim ama bence çok heyecanlı bu ara erkek isimleri bakmaya başlayayım o zaman

Hadi Insallah sen ogrenirsin en azindan bir tahmin alirsin da banada bir isik olur ben yarin ikili taramaya gidicem Allah nasip ederse belki orda bisey soylerler bi ihtimal

Ayyy yorumunuz için teşekkür ederim bir kıIm var Oğluş da olsa kızış da olsa kabulüm her türlü sevineceğim ama bence çok heyecanlı bu ara erkek isimleri bakmaya başlayayım o zaman
benimde daha cinsiyetim belli degil 2 haftaya ögrenmiş olurum inşallah banada hep erkek dediler benimde ilk cocugum hiç farketmez ama erkek biraz daha agır basıyor nedense benim ki ile aynı sizin konumu ve şekli eger bende erkek çıkarsa kıyafet bile almaya başlayabilirsiniz

Kızlarrrrr sizce ?

Eklentiler

• 5651DB96-FC1D-42D0-BA4E-235854848C73.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 072F2515-6AAA-44CB-89BB-C3828FCA9A19.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım benim cinsiyet belli oldu oglusum geliyor kese konumuna gore de erkek diyorlardı tuttu senin ki ne durum da öğrendin mi A Anneolmakmucize
Canim benim dr kiz dedi ama kesin olarak 16.hafta soyleyebilirim dedi ilk kizimda da bu dr soylemisti ve dogru cikti senin son usgn varmi varsa atarmisin hayirli olsun bebislerimiz bu arada kacinci haftadasin

Canim benim dr kiz dedi ama kesin olarak 16.hafta soyleyebilirim dedi ilk kizimda da bu dr soylemisti ve dogru cikti senin son usgn varmi varsa atarmisin hayirli olsun bebislerimiz bu arada kacinci haftadasin
13. haftadayım tam olarak valla benim doktor gayet net konuştu zaten her açıdan pipinin fotosunu çekti

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-06-24 at 12.28.47.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…