- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.121
Teoriye gore kiz ama neredeyse 10 taneden 2 3 tane tutuyor yani teori sacma bence ama bana sorsrsan bu bebis erkek ilerde tekrar at usg bakalim 9 10 12 haftalar daha iyi gorunuyormerhabalar... benim vajinal ultrason ve 6+1 haftalık.. sağ sol nasıl oluyor bu durumda..
hep solumda bir his var ama bilemiyorum.. benimki bir de 2 hafta geç döllenme.. hayırlısı inşallah.. haftaya tekrar gideceğim.. usg paylaşırım..Teoriye gore kiz ama neredeyse 10 taneden 2 3 tane tutuyor yani teori sacma bence ama bana sorsrsan bu bebis erkek ilerde tekrar at usg bakalim 9 10 12 haftalar daha iyi gorunuyor
Erkek buna göremerhabalar... benim vajinal ultrason ve 6+1 haftalık.. sağ sol nasıl oluyor bu durumda..
Buda 11 haftaligizKizlar banada yorum yaparmisiniz 9 haftalik miniğim karindan ultrason
Kız diye tahmin ediyorumKizlar banada yorum yaparmisiniz 9 haftalik miniğim karindan ultrason
Kiz gibi gibiEki Görüntüle 2285634
Yeni fotoğrafımız 12+3bacak aramıza bakıldı ama doktor söylemedi bende anlayamadım
Erkek bebekmerhabalar... benim vajinal ultrason ve 6+1 haftalık.. sağ sol nasıl oluyor bu durumda..
Karından sanırım erkekKızlar tahminlerini bekliyorum
Eki Görüntüle 2287205
Karından isr kız vajinal ise erkekEki Görüntüle 2287337
Kızlar benim 7 haftalık burda sizce kız mı erkek mi
Karından canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir.Karından isr kız vajinal ise erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?