Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kızlar benimde 7 haftalık kesenin şekli elips gibi fasülye tanesi gibi bebekte solda erkekmi diyosunuz yani şimdi gerçi benmde içime erkek doğuyo ama hayırlısı olsun artık eşiminde içine erkek gibi doğuyomuş bakalım haftaya yine gidicem doktora o zmn eklerim usg beraber bakarız

benimkinimi diyon kuu

benim listede erkek diye tahmin edilmisti bio ritim ve kesede sol taraftaydi ama:ecrin_bebek:,KIZ im oluyooo herkes icin herseyin saglikli ve hayirlisii:Saruboceq:Allah herkesin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
benimkinimi diyon kuu

Evet :))) ama benim kızım 7.8.9 aylıkken bile ayaktaydı yattığımda solum boş sağım doluylu karnımın hep
Daha öncede senın bebegine erkek tahmını yapmıştım ama sonra aklıma bu geldi kız olabılır dıye yazmıştım canım

KIZIM olacakmissss

Son düzenleme:
aSkiTo KIZIM olacakmissss[/QUOTE .!.:
Çokkkkkkkk sevindim aşkitoo inşallah gamzeli gamzeli bir tatlışın olur canım sağlıklı sıhhatli iyi günlerde kolay doğumların olur inşallah :teytey:

aaaaaaaaaaa. çok şaşırdım arkadaşlar hatta uzun bir müddet düşündüm ben mi yanılıyorum diye. çünkü ben tam tersini duymuştum..
sağda ise erkek
solda ise kız..

benim oğlum oldu ve sağımdaydı.
görümcemin 2 kızı var solundaydı..
kuzenimin oğlu oldu sağındaydı..
kuzenimizin eşi hamile sağında ve erkek..
çok şaşkınım valla..

geçmişi okumadım sadce ilk sayfaya baktım ama maşallah herkeste tutmuş..

ben mi yanlış hatırıyorum acaba... kızlar bi doğurun da öğrenelim yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…