- Konu Sahibi Havalianne__
-
içine doğan arkadaşlar olursada bebişimin resımlerıne yorum yapabilüüü :))
merhaba canım.
ben ne dersem tersi çıkıyor.bunu burda ve gerçek hayatta çok denedim.sana kız diyorum içimden gelen his bu..
ama ben kız dersem mutlaka erkek çıkar.
aptala malum olur
akıllıya da tersi malum olurkaydirigubbakcemile3
az kalımış görücez bak mutlaka erkek olur ben kız dediysem.
Ayy inşallahhhhhhhh elara:asigim: annem hep sağdan canlanınca erkek derdi ama olsun varsayımı bile hoş şayet çok strese giriyorum bu cinsiyet konusunda ara sıra
içimden bi his erkek olcak aynı eşime benzıyecek desede bir his de kızın olcak dıyo
Valla hiç hatırlamıyorum bakmış mıydın( unutkanlık hat saffada bende
bu günlük bu yeter ama çok fazla kurcalamıym :))
yesilyol kizlarinda hamilelin nasil gecti ve bunda nasil geciyor ?
Müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuşşRabbim sözlerını dua olarak algılar inşallah krishazel :dance:erkek erkek erkek :)))
1 kızım ikizdi rabia 4buçuk 5 aya kadar sonra ikizlerin birisi öldü ayrı keselrde oldugu için doğumda bebegin eşi gibi oda geldi
hamıleligim ilk aylaında çok limon yedım ama sonra tatlıyı çok yedim hep abur cuburdu yedıklerım ve doğuma kadar ara ara hep mide bulantısı istifar yaşadım
2 kızımda da ilk üç ay mide bulantısı vardı ondada ilk aylar ekşi elma yedım sonralarda yine tatlıya dödüm
bunda ise 5 ila 8 hafta arası sabahları az midem bulanır gibi oluyordu birseyler yeyince gecıyordu bundada ekşiyi seviyorum ama özellıkle kırmızı ete karşı bi ilgim var paça ve işkembe çorbasınıda çok arıyorum sarımsaklı falan seviyorum
tatlıyı her zaman çok severım ama şuan çok aram yok ama bunlar psikolojikte olabılır dıyorum
birazda bu sorunlu gecıyo baş ağrısı,hafif kanama falan
inşallah bir sorun olmaz
bukadarrr :)) çokmu uztattım ne :dance:
Ayy inşallahhhhhhhh elara:asigim: annem hep sağdan canlanınca erkek derdi ama olsun varsayımı bile hoş şayet çok strese giriyorum bu cinsiyet konusunda ara sıra
içimden bi his erkek olcak aynı eşime benzıyecek desede bir his de kızın olcak dıyo
Elara benim de bioritmime bakarmisin rica etsem benim 29.05.1980 esimin 21.11.1977
5 aylik hamileyim ama doktorum bir türlü karar veremedi hangi cinsiyet olduguna bilmiyorumkismile yardim edersen cok sevinirim:1rolleyes:
Nerdesin yahuu haftanın ilk iş günü çokmu yoruldunuzne?
kızlar bebek kesede yatay yatarsa kız dikey yatarsa erkek dıye birsey okumustum bunun doğruluk payı ne?
Aslında benım beynımde stresten oluşan küçük bi timur cuk çıkmıstı :))hamıleyım dıye doktora gitmedım de ben bazen çok stres yapıyorum bu cinsiyet işini kendımede çok kızıyorum ama elımde değil( kendınıze dua ederken benıde aklınızdan geçırın kızlar
kızlar bugün gittim dra 6+4 günlükmüş geç dllenme lmuş sanrsam, ya da adetlerim düzenli olmadığı için yumurtlama tarihim tam olarak takwime göre değilmiş demekki yoksa 7+?olmnası gerekiordu...
şimdi ultrason çıktısı elimde nasıl sizle paylaşacağım bunuguclubacismile
benim de yaklaşık 8 haftalık bebişim
dün kalp atışı ve usg ye gittik, bebiş sağa doğru gitmiş takılıyo kendi halinde:roflol: öyle olunca kız mı oluyomuş...içime hep erkek doğuyo halbukibilmiyorumkismile
Allahtan hayırlısı sağlıklısı....eğer kız çıkarsa, burdan paylaşırım yine
kesenin içinde bebek saga yakınsa kız,sola yakınsa erkek
ama usg resminin 7-8 haftalık olması lazım
hayırlı olsun bebeginn
saga yakın olunca kız oluyrodu evet
dogum ve ilişki tarihelrinide ver bioritimede bakayım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?