Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

merhaba kızlar dün hamile bir arkadaşımla görüştüm.oda kız bebek bekliyor.ultrasyon resimlerinde bebeğin kafası soldaymış.

ben anlamı]yorum ya ultrason kagıdına bakıp hangi tarafta olduğunu kızlar resmi koyabilirsem yardımcı olun. ben cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum.
resim nasıl yükleniyordu yardım edin de resmi yükleyim.

Son düzenleme:
ELARA canım ben cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış..sen bana büyük ihtimal kız demiştin kıza yatkınlık var dedin tuttu yaniii :)))

merhaba kızlar dün hamile bir arkadaşımla görüştüm.oda kız bebek bekliyor.ultrasyon resimlerinde bebeğin kafası soldaymış.

bebegin kafasının nerde oldugu önemli degil cnm
kesenin sagına mı solunamı yakın bütün olarak.ona bakılcak

dogum tarihini ve ilişki günlerini yaz bioritime bakayım.
ayrıca usg resmini eline aldıgında direkt bakcan resime.kesenin içindeki bebek saga mı solamı yakın?

ELARA canım ben cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış..sen bana büyük ihtimal kız demiştin kıza yatkınlık var dedin tuttu yaniii :)))

aa cok sevindim cnmm.hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inşallahhh.

Kızlarrrr benim kese tahminim bioritmim, çin takvimi, rus takvimi kız derken oğlan çıktı.

Konrolden geliyorum. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.

bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. yüksek ihtimal oğlum olucak

cnm hayırlı olsumn bebeginnn
%55 düşük bi oran .kesin emin olmadann sölemeyin kimseye yinedeee

ultrason fotosu aldiysaniz ekleyebilir misiniz... Profil fotosuysa daha cok yardimci olur tahmin icin.... potty shot denilen alt ultrasonlari 15. haftaya kadar yaniltici oluyorlar. O yuzden profil en iyisi.

ultrason fotosu aldiysaniz ekleyebilir misiniz... Profil fotosuysa daha cok yardimci olur tahmin icin.... potty shot denilen alt ultrasonlari 15. haftaya kadar yaniltici oluyorlar. O yuzden profil en iyisi.

anlayamadım hangi haftanın fotosunu koyim? profil fotosu derken?

bugün çekilen ultrason fotosu mu? yoksa 8 haftalıkken olan mı

anlayamadım hangi haftanın fotosunu koyim? profil fotosu derken?

bugün çekilen ultrason fotosu mu? yoksa 8 haftalıkken olan mı

bugun cekilen.. profil derken bebegin butun vucudunun yandan cekilmis fotosu. umarim anlatabilmisimdir .. biraz karisik..

işte bugünki fotosu bu. baş aşağı duruyor. gördüğün o kılçıklar omuriliği. kafası aşağıda

canım alıntı yapmazsan silicem sen baktıktan sonra

Son düzenleme:
basasagi duruslar tahmini engelliyor canim.. bu konumda bu teoriye gore soyleyebilecegim birsey yok... basasagi durmayip, yandan cekilmis bir foto olmali... Allah im gonlune gore versin insh...

var canım ama 12 haftalık hali bebeğimin. kafası solda duruyor benimkinin, bedeni sağda. 8. haftada sağdaydı bebeğim

kizlar benimde cuma günü ikili testim var cinsiyetini sorcam ama biliyom demicekler 16 haftadan önce

zonox maşallahh seninki çok fırlama olacak belli şu duruşa bak sen belli belli yakışıklı ve fırlama bir erkek geliyorr maşalalhhh duruşu çok hoşuma gitti yavv

Son düzenleme:
bu tahmin icin 12 ile 14 hafta arasi olmasi gerekiyor. Yani 12 haftalik da olabilir

benim 11 haftalık resmi var o olmazmı haftaya inşalalh cinsiyeti ögrenicemm önce sag taraftaydı 11 haftalıkken gittigimde başı soldaydı ee artık dönüp duruyorlarr fırlamalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…