- Konu Sahibi Havalianne__
-
merhaba kızlar dün hamile bir arkadaşımla görüştüm.oda kız bebek bekliyor.ultrasyon resimlerinde bebeğin kafası soldaymış.
ben anlamı]yorum ya ultrason kagıdına bakıp hangi tarafta olduğunu kızlar resmi koyabilirsem yardımcı olun. ben cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum.
resim nasıl yükleniyordu yardım edin de resmi yükleyim.
ELARA canım ben cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış..sen bana büyük ihtimal kız demiştin kıza yatkınlık var dedin tuttu yaniii :)))
Kızlarrrr benim kese tahminim bioritmim, çin takvimi, rus takvimi kız derken oğlan çıktı.
Konrolden geliyorum. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. yüksek ihtimal oğlum olucak
cnm hayırlı olsumn bebeginnn
%55 düşük bi oran .kesin emin olmadann sölemeyin kimseye yinedeee
Kızlarrrr benim kese tahminim bioritmim, çin takvimi, rus takvimi kız derken oğlan çıktı.
Konrolden geliyorum. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. yüksek ihtimal oğlum olucak
ultrason fotosu aldiysaniz ekleyebilir misiniz... Profil fotosuysa daha cok yardimci olur tahmin icin.... potty shot denilen alt ultrasonlari 15. haftaya kadar yaniltici oluyorlar. O yuzden profil en iyisi.
anlayamadım hangi haftanın fotosunu koyim? profil fotosu derken?
bugün çekilen ultrason fotosu mu? yoksa 8 haftalıkken olan mı
bugun cekilen.. profil derken bebegin butun vucudunun yandan cekilmis fotosu. umarim anlatabilmisimdir .. biraz karisik..
bu tahmin icin 12 ile 14 hafta arasi olmasi gerekiyor. Yani 12 haftalik da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?